Ammatillinen koulutus

Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi

Muurlan Opisto, paikassa Muurla
Pituus
6 kuukautta
Hinta
2 290 EUR
Seuraava aloitus
6 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6 kuukautta
Hinta
2 290 EUR
Seuraava aloitus
6 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi

Muurlan Opisto / Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi

Ekspressiivisen taideterapian opinnot Muurlan Opistossa muodostavat kaksivuotisen opintokokonaisuuden. Opintokokonaisuus tähtää taideterapeuttisen ohjaajan tutkintoon. Tavoitteena on, että koulutuksen aikana löydät yhteyden omaan luovuuteesi ja taiteidenvälinen työskentely henkilökohtaisena prosessina kirkastuu. Samalla koulutus tarjoaa mahdollisuuden laajentaa omaa näkemystäsi ihmisen kasvuun ja voimaantumiseen. Löydät uusia välineitä sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kehittymiseesi. Opiskelu ei edellytä mitään aikaisempaa osaamista tai taitoja luovilta aloilta.

Ensimmäisellä vuosikurssilla painottuvat monitaiteellisuus ja oma kasvu- ja kehitysprosessi. Kurssivuoden aikana tutustumme eri taiteiden ilmaisumuotoihin kuten kuva, liike ja tanssi, valokuva, draama ja musiikki.

Toinen vuosikurssi tähtää ohjaajan valmiuksien kehittymiseen. Kurssivuodella painottuvat ekspressiivisen taideterapian teoria ja ohjausharjoittelu. Oma taidetyöskentely kulkee myös vahvasti rinnalla. Toinen vuosi tähtää taideterapeuttisen ohjaajan tutkintoon.

Kummankin opintovuoden voi myös käydä itsenäisesti. Ensimmäisen vuosikurssin perusopinnot ovat edellytyksenä jatkaa opintoja seuraavalle vuosikurssille. Kokonaisuuksien hyväksytyllä tavalla toteutuneet osiot johtavat valmiuksiin käyttää ekspressiivisen taideterapian/taidetyöskentelyn menetelmiä ja keinoja omaan työhön soveltuen ja/tai valmiuden taideterapeuttiseen ohjaajuuteen sopivassa kontekstissa suhteessa opiskelijan aiempaan tietotaitoon.

Koulutuksen sisältö:

1. jakso // 6.-7.4.20242. jakso // 4.-5.5.20243. jakso // 8.-9.6.20244. jakso // 17.-18.8.20245. jakso // 14.-15.9.20246. jakso // 12.-13.10.20247. jakso // 30.11.-1.12.2024

KOULUTUKSEN KESKEISET TAVOITTEET OVAT, ETTÄ OPISKELIJA:

  • Saa yhteyden taiteiden väliseen työskentelyyn henkilökohtaisena prosessina
  • Laajentaa näkemyksiään ihmisen kasvusta ja muuntumisen mahdollisuuksistaan
  • Löytää voimaantumisen lähteitä ja keinoja uudistavaan työotteeseen
  • Ymmärtää kokemuksensa kautta ekspressiivisen taideilmaisun prosessia ja viitekehyksen taustalla olevia keskeisiä käsitteitä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

6 huhtikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Muurla

Hakeminen

Sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja/tai taidealan ammattilaisille, jotka haluavat tutustua ekspressiivisen taideterapian viitekehykseen ja menetelmiin sekä löytää uudenlaista näköalaa itseen ja elämän ilmiöihin.

Koulutukseen haetaan täyttämällä hakulomake opiston sivuilla. Opiskelijavalinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Valintoja tehdään jo hakuprosessin aikana. Lue lisää opiston sivuilta.

Kustannukset

2290 e/hlö.

Koulutus sisältää asiantuntevan opetuksen, materiaalit lähijaksoilla sekä kurssiruokailut lähipäivinä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Muurlan Opisto
Muurlantie 365
25130 Muurla

Muurlan Opisto

Muurlan Opistolle saavutaan opiskelemaan eri puolilta Suomea! Tavoitteena on kouluttaa ihmisiä kohti uutta, oli kyseessä sitten oppivelvollisuuden täyttäminen, uusi ammatti, jatko-opinnot tai urakehitys. Visiona on, että opiskelija kokee itsensä osaavaksi, taitavaksi ja parhaaksi versioksi itsestään. Muurlan opiston yhteisöllisessä ilmapiirissä opitaan...

Lue lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu