Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan perustutkinto | automekaanikko

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Loimaa, Uusikaupunki

Alkavat koulutukset
Loimaa
Joustavasti

Uusikaupunki
Joustavasti
Autoalan perustutkinto | ajoneuvoasentaja

Ajoneuvoalan perustutkinto | automekaanikko

Ajoneuvoasentaja osaa määrittää yleisimpien henkilöautotyyppien alusta- ja hallintalaitteiden viat, suorittaa niiden moottorin, mekaanisen vaihteiston ja voimansiirron vianmäärityksiä, huoltoja sekä korjauksia.

Opintojen jälkeen voi erikoistua esimerkiksi raskaaseen ajoneuvokalustoon, dieseltekniikkaan, autoelektroniikkaan, autokorikorjaukseen ja vesikulkuneuvojen huolto- ja korjaustehtäviin.

Autoalan toimintaympäristö on kansainvälistymässä ja verkostoitumassa. Asiakaslähtöisyys ja palvelun laadun merkitys korostuu kaikissa tehtävissä. Edellytyksinä ovat alan monipuolinen osaaminen, teknisten taitojen soveltaminen sekä hyvät asiakaspalvelu ja yhteistyötaidot. Haasteina ovat uuden tekniikan jatkuva seuraaminen, ja kestävän kehityksen periaatteiden soveltaminen materiaalien käytössä.

Opintoihin kuuluvat

  • auton tai moottoripyörän huoltaminen
  • auton korjaaminen

Ajoneuvoasentaja työelämässä

Autoalalta valmistuttuasi voit toimia esimerkiksi automekaanikkona, automyyjänä, varaosa- ja asiakaspalvelutehtävissä, ajoneuvoasentajana, itsenäisenä alan yrittäjänä, ajoneuvojen tai työkoneiden huoltotehtävissä, veneiden huolto- ja korjaustehtävissä sekä muissa asennus- ja korjaustehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan perustutkinto | automekaanikko, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan perustutkinto, automekaanikko

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan perustutkinto | automekaanikko? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio on Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston sekä Uudenkaupungin ammattiopiston yhdistymisen myötä syntynyt oppilaitos, joka tarjoaa laaja-alaista ammatillista perus- ja jatkokoulutusta sekä monipuolisia lukio-opintoja. Novidassa mahdollisuudet ovat monet, sillä oppilaitos tarjoaa jokaiselle jotakin. Novidassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto ja lukio

Myllykyläntie 8
32201 Loimaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Ajoneuvoalan perustutkinto | automekaanikko ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan perustutkinto | automekaanikko täytä seuraavat tiedot: