Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapidon osaamisala | voimalaitokset

OSAO
Yhteenveto
1,5 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Oppisopimuskoulutus
Oulu
Ammattitutkinnot

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapidon osaamisala | voimalaitokset

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon suorittaneena sinulla on ammattitaito toimia itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä. Sinulla on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden asentamisessa, huoltamisessa ja korjaamisessa.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua, sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetuksen määrä on keskimäärin 24 päivää koko koulutuksen aikana.

Voit hakea opiskelemaan seitsemälle eri osaamisalalle.

Kunnossapidon osaamisala, voimalaitoksiin suuntautuminen

Voimalaitosten huolto- ja kunnossapitotehtäviin suuntautunut koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto on suunnattu voimalaitosalalla työskenteleville kunnossapitohenkilöille, joilla on kone- ja tuotantotekniikan tai sähkötekniikan peruskoulutus.

Koulutuksen suorittaneena osaat ennakoida voimalaitosten koneiden ja laitteiden huoltotarvetta sekä tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet voimalaitoksissa. Osaat tehdä itsenäisesti koneasennuksia ja kehittää koneasennustyötä.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Koulutusohjelman aikana suoritetaan voimalaitoksen kunnossapitoon suuntautuva koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto (kunnossapidon osaamisala). Opiskelijat suorittavat opintonsa lähiopetuksena oppilaitoksessa ja työpaikalla.

Pakollinen ammatillinen tutkinnon osa

  • Mekaaninen kunnossapito (pakollinen osa, 50 osp)

Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat

  • Toiminta lämmöntuotannossa (valinnainen osa, 40 osp)
  • Kaukolämpöverkko ja vastapaineen tuotanto (valinnainen osa 20 osp)
  • Voitelulaitteiden asennus (valinnainen osa, 50 osp)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapidon osaamisala | voimalaitokset, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimuksen voi aloittaa milloin vain.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapidon osaamisala | voimalaitokset ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.