🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammatillisen tutkinnon osat

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 30 osp

OSAO, Verkossa
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 30 osp

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -tutkinnon osa on osa maarakennusalan ammattitutkintoa, ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisalaa. Tämä tutkinnon osa on kuormausnosturin käyttäjän suoritettava Valtioneuvoston asetuksen (VNA 403/2008) 14 §:n 2 momentin mukaisesti, kun hän käyttää kuormamomentiltaan yli 25 tonnimetrin kuormausnosturia muuhun kuin pääasiassa ajoneuvon kuormaamiseen.

Koulutuksen sisältö

  • yli 25 tonnimetrin kuormausnosturin käyttö erilaisissa nostotilanteissa
  • nosturin päivittäishuollot ja toimintakokeet

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan verkko-opetusmateriaalin avulla. Näytössä osaaminen osoitetaan ja arvioidaan tutkinnon osan mukaisissa työtehtävissä tutkinnon suorittajan työpaikalla. Tarvittaessa opiskelijalle toimitetaan itseopiskelupaketti riittävän osaamisen hankkimiseksi.

Koulutuksen tavoite

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -tutkinnon osan hyväksytty suorittaminen antaa oikeuden ja valmiudet työskennellä kuormausnosturilla asennustyössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 30 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutuksen kohderyhmänä on kuormausnosturia työssään käyttävät. Koulutukseen hakevalta vaaditaan vähintään C-luokan ajokorttia.

Koulutukseen on jatkuva haku.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. 

Tutkinto / todistus

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 30 osp

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 300 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu