Ammatillisen tutkinnon osat

Toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen vammaistyössä, 40 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
20 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
20 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen vammaistyössä, 40 osp

Tämä koulutus on sinulle, jos olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat päivittää osaamistasi vammaisen asiakkaan toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä. Tutkinnon osa antaa sinulle myös valmiuksia toimia vuorovaikutuksessa vammaisen asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa.

Opintojen alkaminen ja kesto

Opinnot alkavat 8.1.2024 ja arvioitu päättymispäivä on 31.5.2024. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Opiskelun toteutusmuoto

Ryhmämuotoisena järjestettävä koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopiskelua, ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä opiskelijan olemassa olevalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppimisympäristönä on myös verkko-oppimisympäristö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen vammaistyössä, 40 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 toukokuuta, 2024

  • Monimuotototeutus
  • Oulu

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, mikäli olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat täydentää osaamistasi vammaistyössä toimimisessa.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa 26.3.2024. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu