🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Rakennusmestari (AMK) | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu, paikassa Oulu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Rakennusmestari (AMK) | päivätoteutus

Kivimötikkä

Tervetuloa opiskelemaan rakennusmestariksi Oulun ammattikorkeakouluun! Rakennusmestarina työskentelet rakennustyömaan työnjohdossa, erilaisissa tuotannon suunnittelutehtävissä ja valvonnassa. Valmistumisesi jälkeen hallitset rakennustuotannon perustaidot, mutta osaat myös suunnitella ja kehittää toimintaa.

Koulutuksen sisältö

Rakennusmestarikoulutus antaa sinulle rakennustyömaan tuotantojohdossa tarvittavat valmiudet rakennustekniikan perusosaamisessa ja tuotanto-osaamisessa. Osaamisen perustan muodostaa hyvä luonnontieteellis-matemaattinen sekä viestinnän osaaminen. Ammatillisen osaamisen perustan muodostaa riittävät tiedot rakennustekniikasta ja rakenteiden toiminnasta. 

Tuotanto-osaaminen koostuu työmaa- ja tuotantotekniikan osaamisesta, aikataulusuunnittelun ja hanketalouden osaamisesta sekä projektinhallinta- ja esimiestyön osaamisesta. Koulutus täyttää maankäyttö- ja rakennuslain vaatimukset opintojen osalta vastaavan työnjohtajantehtävään kaikissa vaativuusluokissa.

Rakennusmestarikoulutuksessa ei ole suuntautumisvaihtoehtoja, mutta koulutus antaa valmiudet toimia talonrakentamisen lisäksi infra-rakennustyömaiden työnjohdossa. Rakennusmestaritutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja sen suorittaminen kestää kolme ja puoli vuotta. Opinnot tapahtuvat päiväopiskeluna Linnanmaan kampuksella. 

Opiskelijavaihtoon lähteminen on erinomainen tapa kartuttaa kansainvälistä kokemusta ja ottaa enemmän irti opiskeluajasta. Perinteisen vaihto-opiskelun lisäksi sinulla on mahdollista suorittaa myös työharjoitteluvaihto ulkomailla.

Mitä rakennusmestari tekee?

Rakennusmestarin työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Se voi sisältää rakennustyön ajallista suunnittelua, rakentamisen laadun hallintaa, työn toteutuksen suunnittelua, työturvallisuuden hallintaa sekä välitöntä esimiestyötä. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua hankintoja, viranomais- ja asiakassuhteiden hallintaa sekä erilaisia työn kehittämistehtäviä. Rakennusmestari voi toimia myös rakennustyön valvontatehtävissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusmestari (AMK) | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Rakennusmestari (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusmestari (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
90250 Oulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu