Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Oulu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely | päivätoteutus

Tavoite

Tietojenkäsittelyn tradenomina sinulla on monipuoliset työelämässä tarvittavat tieto- ja viestintätekniikan tiedot ja taidot, mm. ohjelmointitaidot, kehittää digitaalisia tuotteita ja palveluja organisaatioiden liiketoiminnan tukemiseen. Digitaalisia tuotteita ja palveluita ovat esimerkiksi yritysten verkkosivut, -kaupat ja -palvelut, sosiaalisen median sovellukset, mobiilipalvelut, pelit sekä IoT-teknologiaan perustuvat palvelut.

Koulutuksen sisältö

Tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä käytetään projektimaista oppimista ja uusimpia laiteriippumattomia frontend-tekniikoita. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan interaktiivisia verkkopalveluja. Toimit eri rooleissa ja tehtävissä opiskelun aikaisissa projekteissa. Opiskelet liiketalouden ja markkinoinnin perusteita ja osaat soveltaa niitä organisaatioiden liiketoiminnan tarpeisiin. Osaat hyödyntää tietojenkäsittelyn sekä digitaalisen- ja sosiaalisen median mahdollisuuksia organisaatioiden ongelmien ratkaisuissa ja liiketoiminnan tukena. Opiskelu rytmittyy toisiaan seuraaviin moduuleihin, joissa ensin opit uusia tietoja ja taitoja ja sitten sovellat niitä käytäntöön erilaisissa projektitöissä.

Halutessasi voit myös käydä opiskelemassa jossakin Oamkin lukuisista kansainvälisistä partnerikouluista.

Koulutukseesi kuuluu 30 opintopisteen harjoittelu työelämässä, 15 opintopisteen opinnäytetyö sekä työelämälähtöisiä projektiopintoja. Pystyt erikoistumaan haluamallesi alalle vapaasti valittavien opintojen, projektien, harjoittelun ja opinnäytetyön kautta. Erikoistumisalojasi voivat olla esimerkiksi peliala, frontend-osaaja ja verkkokauppaosaaja.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.