Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja, koneautomaatioasentaja

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Raisio
Alkavat koulutukset
Raisio
Joustavasti

Raisio
Joustavasti

Video

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja, koneautomaatioasentaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja tai koneautomaatioasentaja

Kone- ja tuotantotekniikka tarjoaa monipuolisia työtehtäviä. Rasekossa voit syventyä perusopintojen jälkeen joko hitsaukseen ja levy- ja rakennetöihin (levyseppähitsaaja), koneistukseen, sorvaukseen ja jyrsintään (koneistaja) tai huolto- ja kunnossapitotöihin (kone- ja automaatioasentaja).

Opinnoissa painotetaan käytännön tekemistä nykyaikaisilla laitteilla. Opintojen alussa sisältö on kaikille sama: koneistuksen, levytöiden ja hitsauksen sekä asennuksen ja automaation perustyöt. Näin kaikki opiskelijat saavat ennen kuvan siitä, mitä eri osaamisalojen opinnot sisältävät. Perusopintojen jälkeen hakeudutaan tutkintonimikekohtaisiin opintoihin.

Opinnoissa painotetaan käytännön tekemistä nykyaikaisilla laitteilla. Koulutus- ja oppisopimukset eli osaamisen hankkiminen työpaikoilla on suuri osa tutkintoa. Opiskelija voi halutessaan suorittaa osan siitä myös ulkomailla. Opiskelun aikana suoritetaan myös hätäensiapu-, työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutukset.

Työelämässä

Työpaikkoja tarjoavat pääasiassa konepajat, metalliverstaat, telakat ja erilaiset teollisuuden yritykset. Alalla työskentelevien ammattinimikkeitä ovat mm. kokoonpanija, tuotantotyöntekijä ja koneistaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja, koneautomaatioasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos tulet suoraan peruskoulusta tai Valmasta, eikä sinulla ole vielä mitään muuta koulutusta, haet pääasiassa valtakunnallisen yhteishaun kautta Opintopolussa. Jos jäit ilman paikkaa yhteishaussa, olet ylioppilas tai sinulla on jo aiempi ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, haet jatkuvalla haulla oppilaitoksen www-sivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto I levyseppähitsaaja, koneistaja tai koneautomaatioasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja, koneautomaatioasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja, koneautomaatioasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja, koneautomaatioasentaja täytä seuraavat tiedot: