🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
26 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
26 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Vahvista, päivitä ja laajenna HR/HRD-osaamistasi. HR-työn osaaminen näytetään tutkintoa suoritettaessa käytännön työtehtävissä omassa työpaikassasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa saat näkemystä, taitoja ja menetelmiä oman organisaatiosi henkilöstön tilan ja henkilöstökäytäntöjen analysointiin. Laajennat HR-osaamistasi ja kehität liiketoimintaa tukevaa HR-työtä. Alan asiantuntijoiden johdolla opit tukemaan monipuolisesti oman organisaatiosi esihenkilöiden työtä. Jo opintojesi aikana kehität työyhteisösi toimintatapoja, sillä työssä oppiminen on olennainen osa näytöin suoritettavaa ammatillista tutkintoa.
 
Tutkinto soveltuu henkilölle, jolla on jo kokemusta HR- tai esimiestehtävistä.  Vastaat esimerkiksi organisaatiossanne rekrytointi-, palkitsemis- tai perehdytysprosessista, suorituksen johtamisen prosessista, osaamisen kehittämisestä ja/tai työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisesta. 

Tutkinnon sisältö räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat kehittymistavoitteesi. Rakennat yhdessä Rastor-instituutin ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen opintopolun, joka tukee osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon samalla kun kasvat vahvaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi. 

Varmista tutkinnon soveltuvuus sinulle ja ota yhteyttä!

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.
 

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. 
Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.