Ammattitutkinnot

Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti, paikassa Espoo (+5 sijaintia)
Pituus
18–24 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
5 790 EUR
Seuraava aloitus
8 toukokuuta, 2024 (+8 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
18–24 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
5 790 EUR
Seuraava aloitus
8 toukokuuta, 2024 (+8 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikkokoulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai asiantuntijatehtävissä. Työteknikkokoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Etäkoulutuspäivien lisäksi voit valita lähikoulutuspäiviä eri paikkakunnilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Arvostettu työteknikkokoulutus syventää osaamistasi omalla alallasi ja antaa tarvittavat esihenkilötaidot.

Työteknikon koulutusohjelmaan sisältyy tekniikan alan erikoisammattitutkinto sekä oman alasi syventävät ammatilliset opinnot. Nämä suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Koulutuksessa kehität osaamistasi erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta, joten koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5790 €. Siihen sisältyy sekä työteknikko-opinnot (4200 €) että erikoisammattitutkinto (1590 €). Erikoisammattitutkinto on mahdollista suorittaa maksuttomalla oppisopimuksella. Kokonaishinta on siis 4200–5790 €.

1. Ilmoittaudu ensin Työteknikon koulutusohjelmaan (= syventävät ammattiaineet).
 
2. Valitse omaan työnkuvaasi soveltuva erikoisammattitutkinto ja ilmoittaudu myös siihen.

Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

Työnjohtajakoulutuksen hyödyt

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esihenkilö- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esihenkilönä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. 

Kenelle Työteknikkokoulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esihenkilö- ja tiimivastaavan tehtävissä toimiville. Se sopii myös asiantuntijan ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Kustannukset

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5790 €. Se koostuu kahdesta osuudesta, jotka laskutetaan ennen koulutusosuuden alkamista. 

1.    Erikoisammattitutkinnon osuus (1590 €) 
Työteknikon koulutusohjelman erikoisammattitutkinnon osuus laskutetaan Opetushallituksen ohjeen mukaan opiskelijalta itseltään. Erikoisammattitutkinto on mahdollista opiskella myös oppisopimuskoulutuksena. Tällöin tutkinto-osuuden hinta on 0 € ja Työteknikon koulutusohjelman kokonaishinta yhteensä 4200 €. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta ja tarkista oppisopimuskelpoisuutesi.

2.    Syventävien ammatillisten opintojen osuus (4200 €)
Työteknikon koulutusohjelman syventävien ammatillisten opintojen hinta (4200 €) laskutetaan sopimuksen mukaan joko sinulta itseltäsi tai työnantajaltasi. 

Jos suoritat useamman syventävien ammatillisten opintojen kokonaisuuden, esimerkiksi olet suorittanut rakennustekniikan syventävät ammatilliset opinnot ja haluat suorittaa lisäksi LVI-tekniikan syventävät ammatilliset opinnot, tällöin osuuden hinta on 2500 €. 

Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Jos vakuutusyhtiö maksaa koulutuksesi, katso lisäohjeet ilmoittautumiseen täältä >>

 

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Työteknikon koulutusohjelma on arvonlisäveroton.

Ammatillisen tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.