Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitajan koulutus

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Salo
Alkavat koulutukset
Salo
8.8.2022

Salo
Joustavasti

Video

Perustason ensihoitaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitajan koulutus

Perustason ensihoitajan koulutus – haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä

Onko sinulla hyvä fyysinen ja psyykkinen peruskunto ja olet valmis pitämään sitä myös yllä? Opit helposti teoriatietoa, pidät opiskelusta ja kykenet toimimaan nopeatempoisissakin tilanteissa? Sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutustaidot?

Perustason ensihoitajana haluat auttaa ihmisiä akuuteissa tilanteissa. Sinulla on kiinnostusta tehdä erilaisia hoitotoimenpiteitä. Olet myös rohkea, jotta voit tehdä potilaan vointia koskevia päätöksiä ja uskallat kommunikoida potilaan, omaisten ja eri ammattiryhmien kanssa. Potilaat voivat olla vanhuksia, lapsia ja työikäisiä. Ensihoitajan työssä kohtaat erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä, kuten synnyttäjiä, vammaisia henkilöitä, päihtyneitä tai mielenterveyden häiriöstä kärsiviä potilaita.

Jos koet, että edellä mainitut asiat ovat juuri sinun juttujasi, silloin perustason ensihoitajan koulutus on tarkoitettu sinulle.

Koulutus antaa sinulle valmiudet työskennellä akuutissa hoitotyössä

Koulutuksessa opiskelet esimerkiksi ihmisen eri tarpeista huolehtimista, vuorovaikutusta ja lääkehoitoa. Suoritat myös akuutin hoitotyön ja ensihoidon opintoja.

Lisäksi opiskelet esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • ensihoitopotilaan kohtaaminen ja eri-ikäisten päivittäiset toiminnot
  • elintoimintojen tarkkailu, lääkehoidon perusteet ja perushoito
  • anatomia ja fysiologia sekä akuuttihoitotyön perusteet
  • raskaus ja synnytys ensihoidossa ja lapsipotilas ensihoidossa
  • ensihoito ja hälytysajo-opetus.

Koulutus pitää sisällään teoriatunteja, harjoitustunteja ja paljon työelämässä oppimista. Koulutuksen aikana olet työelämäjaksoilla hoivakodissa, kotihoidossa, vuodeosastolla, vammais- ja mielenterveysyksiköissä, terveysasemalla tai sairaalan päivystyksessä ja ensihoidossa.

Sinulla tulee olla tai sinun pitää suorittaa B-tason ajokortti koulutuksen aikana, joka on omakustanteinen.

Perustason ensihoitajaksi hakeutuvat osallistuvat soveltuvuus- ja pääsykokeeseen. Ensihoidon oppilaitoskohtainen pääsykoe sisältää fyysisen kunnon testauksen sekä toiminnallisen ja kirjallisen osion.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitajan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitajan koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Startti hyvinvoinnin osaajaksi

Perehdy terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin teemoihin ja valmenna itsesi valintakoekuntoon Lahdessa! Suorita terveystieteiden perusopinnot päätoimisesti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Perustason ensihoitajan koulutus täytä seuraavat tiedot: