Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | lavasterakentaminen

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Sastamala
Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | lavasterakentaminen

Lavasterakentaminen

Lavasterakentaminen, artesaani

Lavasterakentamisen koulutus antaa valmiudet teatteriesitysten ja elokuvien visuaalisen ilmeen luomiseen. Opinnot antavat myös mahdollisuuden esimerkiksi messujen näyttelyosastojen rakentamiseen. Lavasteita rakennetaan monista eri materiaaleista - vain luovuus on rajana.

Lavasterakentaminen edellyttää ryhmätyötä

Projektityönä lavasteiden valmistus vaatii yhteistyökykyä ja järjestelmällisyyttä.  Erilaisten materiaalien tunteminen ja käyttäminen auttaa tuottamaan suunnitelmien mukaisia lavasteita. Hyvä mielikuvitus puolestaan antaa eväät asiakkaiden toiveiden toteuttamiseen. Alalle työllistymisessä auttaa ennakkoluuloton ja reipas asenne.

Lavasterakentajia työskentelee teattereissa, elokuvateollisuudessa, messutapahtumissa ja teemapuistojen rakentamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | lavasterakentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, lavasterakentamisen artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | lavasterakentaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sijaitsee Sastamalan keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Valvotussa ja maksuttomassa opiskelija-asuntolassa on mahdollista asua koulupäivinä opiskelun ensimmäisenä vuotena. Asuntola sekä opiskelijaruokala löytyvät ammattikoulun tiloista ja opintojen lisäksi järjestetään yhteistä vapaa-ajan toimintaa.  Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos...


Lue lisää oppilaitoksesta Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Sastamalankatu 2
38210 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | lavasterakentaminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.