AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | Tuotantotekniikka/elintarviketuotanto | monimuotototeutus

Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri (AMK) | Tuotantotekniikka/elintarviketuotanto | monimuotototeutus

Satakunta on merkittävä ruoantuottaja. Yritykset ovat jo useamman vuoden toivoneet Satakuntaan elintarvikealan AMK-tason koulutusta. Nyt se toteutuu. Koulutusta on suunniteltu yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, joita ovat mm. alan yritykset, Rauman kauppakamari ja Pyhäjärvi-instituutti sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

Elintarvikeinsinöörin koulutus on työelämälähtöistä ja siihen kuuluu käytännön työskentelyä alan yrityksissä. Alan työtehtäviin tutustut tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa heti opintojen alusta lähtien.

Elintarviketeollisuuden ala on kehittyvä, monipuolinen ja kansainvälinen. Alalla työntekijät ja heidän osaamisensa on avainasemassa.  Elintarviketuotannon insinöörin työtehtävät ovat monipuolisia ja häneltä edellytetään korkeaa ammattitaitoa.

Elintarviketeollisuuden tuotteet näkyvät jokaisen ruokapöydässä. Elintarviketeollisuuden yrityksiä on jokaisessa Suomen maakunnassa. Suomessa valmistettujen elintarvikkeiden kotimaisuusaste on keskimäärin 82 prosenttia ja se on neljänneksi suurin teollisuudenala maassamme. Elintarviketeollisuus on myös Suomen suurin kulutustavaroiden valmistaja.

Monimuoto-opiskelussa itsenäinen ja verkon välityksellä tapahtuva opiskelu vuorottelee noin kerran kuukaudessa toteutettavien lähijaksojen kanssa. Lähijaksot pidetään pääasiassa SAMKin Rauman kampuksella. Opiskelu onnistuu myös työn ohessa, jolloin työn ja opintojen yhdistäminen mahdollistuu erilaisten oppimistehtävien kautta.

Koulutuksessa pääpaino on elintarvikealan keskeisissä osaamistarpeissa, joita ovat esimerkiksi prosessi- ja tuotekehitysosaaminen, toiminta esihenkilönä; turvallisuus- ja laatuvaatimusten hallinta sekä teknis-taloudellinen ajattelu.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Rauma
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Satakunnankatu 23
28130 Pori

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....

Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu