Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
4,0 (2 Arvioinnit)

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Fysioterapeuttina edistät ja ylläpidät asiakkaiden terveyttä, toimintakykyä ja liikkumista!  

Savonia-ammattikorkeakoulussa opiskelet fysioterapiatietieteenalaa, jonka keskeinen kiinnostuksen kohde on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi – erityisesti toimintakyky ja liikkuminen. Opiskelet kuntoutuksen asiantuntijaksi ja harjaannut käyttämään erilaisia fysioterapiamenetelmiä ja soveltamaan eri tieteenalojen tietoja ja taitoja.  

Työssäsi fysioterapeuttina pyrit yhteistyössä asiakkaan kanssa saavuttamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen toiminta- ja liikkumiskyvyn. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakkaan voimavarojen huomiointi ja ymmärrys hänen elinympäristöstään ovat fysioterapeutille tärkeitä taitoja. Valmistuttuasi olet terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen asiantuntija. 

Koulutuksen sisältö

Valmistuessasi Savonia-ammattikorkeakoulun fysioterapeuttikoulutuksesta sinulla on laaja-alainen ja vahva näyttöön perustuva fysioterapian teoreettinen ja kliininen osaaminen.  

Koulutuksen opetussuunnitelma rakentuu vuositeemoista, joissa painottuvat kuntoutusosaamisen ammatillinen kasvu sekä hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen. Opinnoissasi opiskelet muun muassa: kuntoutumista, ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa, esteettömyyttä, ergonomiaa, moniammatillista työskentelyä ja teknologian hyödyntämistä kuntoutumisessa. Kieliopinnot tukevat kansainvälisyyttäsi ja viestintätaitojasi sekä eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kohtaamista.  

Opintojen aikana työskentelet Wellness Center Savoniassa ja sinulla on mahdollisuus työskennellä erilaisissa projekteissa. Ammattitaitoa edistävät harjoittelut lisäävät fysioterapeuttista osaamistasi. Voit tehdä ammattitaitoa syventävän harjoittelun Suomessa tai ulkomailla.  

Opinnäytetyössäsi pääset syventämään fysioterapeuttista osaamistasi valintasi mukaan ja kehityt asiantuntijana suullisessa ja kirjallisessa viestinnässä alan ammattilaisille sekä suurelle yleisölle.   

Opiskelu on päätoimista päiväopiskelua klo 8–19 välillä. 

Uramahdollisuudet

Fysioterapeuttina voit työskennellä asiantuntijana sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kuntoutuspalvelujärjestelmän alueilla itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa.  Tehtävänimikkeesi on  fysioterapeutti.  

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Valmistuva opiskelija
06 joulu 2016
Savoniasta eväitä maailmalle

Savonian fysioterapia- koulutus antaa valmiuksia työelämään. Koulutuksessa hyvää on se, että se seuraa nykyaikaisia alan vaatimuksia. Koulutuksen aikana opiskelija käy melkoisen...

Näytä lisätiedot
4/5
Seija Savolainen
22 joulu 2010

Suoritin Savoniassa oppisopimuskoulutuksena selän tutkiminen fysioterapiassa / tehtäviensiirto. Opetus on muuttunut peruskoulutusajoista 90-luvun vaihteessa. Auktoritäärises...

Näytä lisätiedot
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu