🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Savonlinnan kansanopisto

paikassa Savonlinna
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Savonlinnan kansanopisto

Savonlinnan kansanopisto

Savonlinnan kansanopisto

PIENI OPISTO – SUURI SYDÄN

Pienenä oppilaitoksena voimme panostaa opiskelun henkilökohtaistamiseen ja yksilöllisiin opintopolkuihin. Meillä on satsattu jokaisen opiskelijan kohtaamiseen tarpeineen. Oppilaitoksen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen osallistuu koko yhteisö, myös opiskelijat. Olemme yhtä suurta perhettä, arjessa ja juhlassa.

OSALLISTAVA YHTEISÖ – LÄMMIN ILMAPIIRI

Tyytyväisyyskyselyt osoittavat, että opiskeluilmapiiri opistollamme on välittävä, keskusteleva ja avoin. Meille on tärkeää, että opiskelijat osallistuvat oppilaitoksemme toiminnan arviointiin ja kehittämiseen. Kehitämme opiskelija-asuntola- ja vapaa-ajantoimintaamme tukemaan myönteistä ilmapiiriä myös koulupäivän jälkeen ja vahvistamaan opiskelijoiden yhteisöllisyyttä.

OPETUS – LAADULLA JA INTOHIMOLLA

Opettajamme saavat jatkuvaa myönteistä palautetta ammattitaidostaan sekä opiskelijalähtöisyydestään. He kehittävät innovatiivisesti uusia ja monipuolisia opetus- ja arviointimenetelmiä, jotka tukevat opiskelijan yksilöllistä oppimista mahdollisimman tehokkaasti. Myös oppimisen tukitoimiin on satsattu meillä paljon.

OHJAUS – EVÄÄT ELÄMÄÄN

Opistomme oma opinto-ohjaaja tukee opiskelijan opintopolkua. Ohjausprosessi käynnistyy opintojen alkaessa ja päivittyy säännöllisesti opintojen edetessä. Opiskelija saa valmiudet oman urapolkunsa suunnittelemiseen aina jatko-opintosuunnitelmista työelämätaitoihin, vastaamaan suomalaisen työelämän vaatimuksia.

HYVÄ RUOKA – PAREMPI MIELI

Meillä syödään tunnetusti hyvin! Opiston oman keittiön kokit valmistavat herkullista ruokaa, joka on saanut kiitosta niin opiskelijoilta, henkilökunnalta kuin matkailijoiltakin. Opistollamme voi tutustua perinteisen suomalaisen ruuan lisäksi myös maailman makuihin.

AKTIVITEETIT – SKO ACTION!

Opistollamme on oma liikuntasali, jossa pelataan iltaisin jalkapalloa ja lentopalloa sekä jumpataan. Piha-alueeltamme löytyvät kentät jalkapallon, lentopallon ja beach volleyn pelaamiseen. Opiston omassa rannassa on helppo käydä kesäaikaan uimassa. Talvella meiltä on yhteys hiihtoladuille ja retkiluisteluradalle, välineet voi lainata opistolta. Valaistu pururata on noin kilometrin päässä.

SUOTUISA SIJAINTI – VOIMAA LUONNOSTA

Opistomme sijaitsee kauniin järviluonnon keskellä Saimaan äärellä. Luonto on ihan vieressä ja kutsuu liikkumaan. Läheltämme löytyy hyviä ulkoilureittejä, jotka houkuttelevat tutkimusmatkalle suomalaiseen metsään. Silti olemme mukavan matkan päässä Savonlinnan keskustasta, jonne etäisyys on noin kuusi kilometriä.

Haluatko lisätietoa Savonlinnan kansanopiston tarjonnasta?

Löydät lisätietoa Savonlinnan kansanopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Savonlinnan kansanopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Savonlinnan kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Savonlinnan kansanopisto

Opistokatu 1
57600 Savonlinna

Puhelin +358 50 336 7137

Sponsoroitu