🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri | automaatiotekniikka | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Insinööri | automaatiotekniikka | päivätoteutus

SeAMKin automaatiotekniikan insinöörikoulutus on hyvin käytännönläheistä. Jo ensimmäisestä vuodesta lähtien tiimeissä tehdään teollisuuden tai oppilaitoksen antamia projektitöitä. Näin yhdistetään teoreettisen tiedon käytännön työelämän taidoiksi. Käytössä ovat Suomen kärkipään laboratoriot. Laitteiden suunnittelu ja automatisointi niin teollisuudessa kuin oppilaitoksessamme on tiimityötä. Opiskelijat rutinoituvat ratkaisemaan käytännön ongelmia ja saavat valmiuksia siirtyä työelämään. Vierailut alan messuilla ja yrityksissä monipuolistavat näkemystä.

Maailma digitalisoituu ja robotisoituu kaikilla aloilla kiihtyvällä tahdilla. Teollinen internet yhdistää koneita ja ihmisiä mahdollistaen uusien yritysten ja liiketoimintamahdollisuuksien syntymisen. Tämän edellytyksenä on automaatiotason merkittävä nostaminen kaikilla aloilla. Automaatioinsinöörit ovat avainasemassa suunnittelemassa ja ohjelmoimassa automaattisia koneita, tuotantolinjoja ja sähköisiä ohjausjärjestelmiä, jotka helpottavat elämää kaikkialla maailmassa.

Koulutuksessa opitaan digitaalisen suunnittelun ja valmistuksen periaatteet ainutlaatuisessa Digital Factory -oppimisympäristössä. Opiskelijat oppivat hyödyntämään suunnittelun ja toteutuksen nykyaikaisia teknologioita. Digital Factory, automaation, robotiikan ja teollisen internetin laboratoriot ja muut erinomaiset käytännön laboratoriot antavat hienot mahdollisuudet muuttaa opittu käytännön työelämän taidoiksi.

Riippuen suuntautumisvalinnasta koulutuksessa opitaan hyödyntämään koneiden ja järjestelmien sähkö-, automaatio- ja konesuunnittelun ja valmistuksen nykyaikaisia suunnittelu- ja testausmenetelmiä. Myös ohjelmoitavat logiikat, robotit ja simulointiohjelmat tulevat tutuksi. Opintojen käytännönläheisyys vahvistaa teollisuusautomaation ja ohjausjärjestelmien osaamista.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu