Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 - 2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysala sisältää hoitotyön ohella paljon hallinnollista työtä. Ala tarvitsee hallinnon osaajia kehittämään ja johtamaan hoitotyötä. Tarve on suuri myös uusille toimintatavoille, innovaatioille ja työmenetelmille.

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus suoritetaan monimuoto-opintoina työn ohessa. Opiskelu kehittämis- ja johtamisopinnoissa sisältää noin kaksi lähiopiskelupäivää (torstai ja perjantai) kuukaudessa, jotka järjestetään Seinäjoella. Muina opiskelumenetelminä SeAMKissa on käytössä itsenäiset tehtävät ja verkko-oppiminen. Aikaisempien opintojen ja työkokemuksen perusteella voi hakea opintojen hyväksilukua.

Opintojen rakenne

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opinnot rakentuvat kehittämis-, johtamis- ja tutkimusopinnoista. Tämä kolmikko solmitaan tiukasti yhteen työyhteisöjen kehittämisen opintoihin.

Opintojen keskeisenä teemana on uudistaa työyhteisöjen toimintatapoja ja -malleja. Näitä uusia tapoja ja malleja muodostetaan etenkin opinnäytetyön yhteydessä. Opinnäytetyö on koko opintojen ajan kestävä prosessi, ja se laaditaan opiskeijan omien kiinnostuksenkohteiden pohjalta. 

Tutkinnon hyöty työelämässä

SeAMKista valmistumisen jälkeen sinulla on valmiudet toimia erilaisissa sosiaali- ja terveysalan kehittämis- ja johtotehtävissä, konsulttina, asiantuntijana tai esimiestehtävissä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektoreilla. Myös yrittäjyys on vetänyt puoleensa valmistuneita opiskelijoita. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus on tarkoitettu Suomessa fysioterapeutin (AMK), geronomin (AMK), sairaanhoitajan (AMK), sosionomin (AMK) tai terveydenhoitajan (AMK) tutkinnon tai vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneelle, jolla on kyseisen tutkinnon suorittamisen jälkeen hankittu, vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta. Opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittaneelta, joka sittemmin on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon, työkokemukseksi hyväksytään vähintään kolmen vuoden työkokemus opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen ja korkeakoulututkinnon väliseltä ajalta. Työkokemus tulee olla asianomaiselta alalta

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (YAMK)
Geronomi (YAMK)
Sairaanhoitaja (YAMK)
Sosionomi (YAMK)
Terveydenhoitaja (YAMK)

Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi työ jolla on merkitystä

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Lähihoitajana edistät toiminnallasi asiakkaidesi terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!