Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Master's Programme in Communication Management

Tallinnan yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Tallinna
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Videoesittely

Maisteriohjelman tavoitteena on tehdä opiskelijoista ammattitaitoisia, itsenäisiä ja analyyttisia alansa ammattilaisia.

Master's Programme in Communication Management

Master's Programme in Communication Management

Master's Programme in Communication Management

Communcation Management -maisteriohjelma tarjoaa erilaisia aineita liittyen viestinnän johtamisen eri suuntauksiin. Koulutusohjelma tarjoaa systemaattisesti tietoa nykyaikaisen viestinnän teorioista, metodeista ja soveltamisesta. 

Koulutusohjelman aikana opit suunnittelemaan ja hallinnoimaan viestintää sekä ratkaisemaan ongelmia luovasti käyttäen analyyttistä ajattelua, tieteellistä tietoa ja kansainvälistä kokemusta. Sen lisäksi opit tekemään tutkimuksia ja soveltamaan tutkimuksia viestinnän eri alueilla. 

Kansainväliset opettajat jakavat omia kokemuksiaan ja tuovat opiskelijat lähemmäksi työelämän arkea. Koulutusohjelma tukee kulttuurillisia ja eettisiä arvoja: se keskittyy erityisesti eri kulttuurien väliseen viestintään. Tähän sisältyy eri kulttuuritaustojen lisäksi esimerkiksi myös eri-ikäiset, eri sukupuolet, eri sosiaalistatuksen omaavat jne.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master's Programme in Communication Management, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Lue lisää hakemisesta

Hakuaika alkaa 4.1.2021.

EU/EEA-kansalaiset:

  • Hakemus on toimitettava 1.7.2021 mennessä.
  • Tarvittavat postitse toimitettavat dokumentit on postitettava 15.7.2021 mennessä.

Tutkinto / todistus

Master of Arts (MA) in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu on 1900 euroa per lukukausi.

Request information in English

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Tallinnan yliopisto yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee

Arvoinnit
Master's Programme in Communication Management ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Valmennuskeskuksen valmennuskurssit – täysin uudet opetusvideot! Pitkällä Online-kurssilla jopa 382 oppituntia opetusta ja 7 harjoituskoetta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: