Itsenäiset maisteriohjelmat

Master's Programme in Communication Management

Tallinnan yliopisto, paikassa Tallinna
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Master's Programme in Communication Management

Opettaja luennoi hymyillen ja piirtää mappitaululle käsitekarttaa

Communcation Management -maisteriohjelma tarjoaa erilaisia aineita liittyen viestinnän johtamisen eri suuntauksiin. Koulutusohjelma tarjoaa systemaattisesti tietoa nykyaikaisen viestinnän teorioista, metodeista ja soveltamisesta. 

Koulutusohjelman aikana opit suunnittelemaan ja hallinnoimaan viestintää sekä ratkaisemaan ongelmia luovasti käyttäen analyyttistä ajattelua, tieteellistä tietoa ja kansainvälistä kokemusta. Sen lisäksi opit tekemään tutkimuksia ja soveltamaan tutkimuksia viestinnän eri alueilla. 

Kansainväliset opettajat jakavat omia kokemuksiaan ja tuovat opiskelijat lähemmäksi työelämän arkea. Koulutusohjelma tukee kulttuurillisia ja eettisiä arvoja: se keskittyy erityisesti eri kulttuurien väliseen viestintään. Tähän sisältyy eri kulttuuritaustojen lisäksi esimerkiksi myös eri-ikäiset, eri sukupuolet, eri sosiaalistatuksen omaavat jne.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master's Programme in Communication Management, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksyllä

  • Lähiopetus
  • Tallinna
  • englanti
  • Viimeinen hakuaika: 7.8.2024

Hakeminen

Lue lisää hakemisesta

Kelposuusvaatimuksina suoritettu kandidaatin tutkinto ja englannin kielen hyvä taitaminen. Pääsykoe koostuu motivaatiokirjeestä (50 %) ja haastattelusta (50 %).

Tutkinto / todistus

Master of Arts (MA) in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2100 euroa per lukukausi.

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tallinnan yliopisto
Narva mnt 25
10120 Tallinna

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...

Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu