🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kandi- ja maisteriohjelmat

Bachelor's Programme in Audiovisual Media

Tallinnan yliopisto, paikassa Tallinna
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Bachelor's Programme in Audiovisual Media

Audiovisuaalisia opintoja suorittava hymyilevä opiskelija

Audiovisual media-koulutusohjelma on tarkoitettu kaikille aktiivisille, luoville ja taitaville nuorille, jotka ovat kiinnostuneita mediasta sekä haluavat opiskella opiskelijaystävällisessä ja kansainvälisessä Tallinnan yliopistossa.

Tallinnan yliopisto tarjoaa kansainvälistä koulutusta ja erilaisia opintovaihtoehtoja, jotka johtavat uraan tai jatko-opintoihin dynaamisen television, journalismin ja median maailmassa. Opetussuunnitelma tarjoaa sekä ammatillisia että teoreettisia kursseja, mikä antaa valmiuksia toimia nykypäivän kilpailuhenkisessä ja vaativassa mediaympäristössä. Koulun hyvin varusteltu elokuva- ja tv-studio sekä koulun virolaisten ja ulkomaalaisten professorien kansainvälinen kokemus tuovat tärkeää lisäarvoa opintoihisi.

Englanninkielinen Audiovisual media -koulutusohjelma valmistaa opiskelijoita työelämään television ja audiovisuaalisen median aloilla, esimerkiksi tuottajan, toimittajan tai ohjaajan tehtäviin sekä kotimaassa että ulkomailla. Opiskelija valitsee kahdesta erikoistumismoduulista itseään kiinnostavan suunnan. Moduliivaihtoehdot ovat:

  • Luova (creative)
  • Tekninen (technical)

Luovia opintoja suorittavat opiskelijat syventyvät käsikirjoituksen, ohjauksen, editoinnin ja tuottamisen opintoihin. Teknisen suunnan opiskelijat perehtyvät elokuvataiteen, äänityksen ja äänisuunnittelun, valotuksen ja värikorjauksen maailmaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor's Programme in Audiovisual Media, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksyllä

  • Lähiopetus
  • Tallinna
  • englanti
  • Hakuaika: 7.8.2024

Hakeminen

Lue lisää hakemisesta

Kelpoisuusvaatimuksena toisen asteen koulutus tai sitä vastaava pätevyys sekä englannin kielen osaamisen osoittaminen. Hakijan tulee lisäksi toimittaa portfolio valitsemansa moduulisuuntauksen ohjeiden mukaan.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Humanities

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2400 euroa per lukukausi.

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tallinnan yliopisto
Narva mnt 25
10120 Tallinna

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...

Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu