Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor's Programme in Audiovisual Media

Tallinnan yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Tallinna
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Videoesittely

Audiovisuaalisen median kandiohjelmalla on 20 vuotinen ja menestyksekäs historia Tallinnan yliopistossa.

Bachelor's Programme in Audiovisual Media

Bachelor's Programme in Audiovisual Media

Bachelor's Programme in Audiovisual Media

Audiovisual media-koulutusohjelma on tarkoitettu kaikille aktiivisille, luoville ja taitaville nuorille, jotka ovat kiinnostuneita mediasta sekä haluavat opiskella opiskelijaystävällisessä ja kansainvälisessä Tallinnan yliopistossa.

Tallinnan yliopistoon kuuluva Baltic Film, Media, Arts and Communication School tarjoaa kansainvälistä koulutusta ja erilaisia opintovaihtoehtoja, jotka johtavat uraan tai jatko-opintoihin dynaamisen television, journalismin ja median maailmassa. Opetussuunnitelma tarjoaa sekä ammatillisia että teoreettisia kursseja, mikä antaa valmiuksia toimia nykypäivän kilpailuhenkisessä ja vaativassa mediaympäristössä. Koulun hyvin varusteltu elokuva- ja tv-studio sekä koulun virolaisten ja ulkomaalaisten professorien kansainvälinen kokemus tuovat tärkeää lisäarvoa opintoihisi Baltic Film, Media, Arts and Communication School -oppilaitoksessa.

Englanninkielinen Audiovisual media -koulutusohjelma valmistaa opiskelijoita työelämään television ja audiovisuaalisen median aloilla, esimerkiksi tuottajan, toimittajan tai ohjaajan tehtäviin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor's Programme in Audiovisual Media, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Humanities

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2000 euroa per lukukausi.

Request information in English

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tervetuloa Tallinnan yliopistoon! Tallinnan yliopisto on valtion yliopisto aivan Tallinnan keskustassa. Yliopistossa opiskelee 7000 opiskelijaa, joiden joukossa 900 kansainvälistä opiskelijaa yli 75:stä maasta. Myös kansainväliset tutkijat ovat löytäneet Tallinnan yliopiston. Yliopisto pyrkii luomaan sekä opiskelijoilleen että muille yhteisön jäsenille yksilöllisen opiskeluympäristön...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Tallinnan yliopisto yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee

Arvioinnit

Bachelor's Programme in Audiovisual Media ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.