Sivuston käyttötapa: Mobiili
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Tavoitteena tehokas ja syväsuuntautunut oppiminen

Eläinkoulutuskeskuksen kurssien suunnittelussa on huomioitu nykyaikainen tutkimustieto oppimisesta. Kurssit on laadittu siten, että ne ohjaavat mahdollisimman tehokkaasti hyviin oppimistuloksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssit eivät ole vain passiivista videoiden katselua tai opetustekstien lukemista, vaan kurssien suorittaminen edellyttää oppijalta omaa, aktiivista otetta.

Kursseilla pyritään ohjaamaan oppijaa kohti syväsuuntautunutta oppimistapaa. Syväsuuntautunut oppija pyrkii muodostamaan kokonaisuuksia ja ymmärtämään asioiden ja käsitteiden välisiä suhteita. Toteavien ”Mitä?” –kysymysten lisäksi hän pyrkii vastaamaan myös ”Miten?” –kysymyksiin ja ”Miksi?” –kysymyksiin.

Syväsuuntautunut oppija pyrkii esittämään asian omin sanoin ja liittämään sen omiin kokemuksiinsa. Siksi kannattaa kurssitehtävien kohdalla käyttää aikaa siihen, että löytää esimerkkejä omasta arjesta eläinten kanssa. Kun uudet termit saa liitettyä omiin kokemuksiin ja omien eläinten toimintaan, avautuvat ne aivan uudella tavalla.

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan erilaisin tavoittein: osa haluaa opiskella omaksi iloksi ja hyödyksi, osalla taas on tavoitteena eläinalan ammatti. Koulutuksiin ei ole pääsyvaatimuksia eikä aikaisempia taitoja tai tietoja vaadita. 

Haluatko lisätietoa Suomen Eläinkoulutuskeskuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Suomen Eläinkoulutuskeskuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Eläinkoulutuskeskukselle yhteydenottopyyntöjä saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan monenlaisin tavoittein – osa haluaa eläinalasta itselleen ammatin, osa kartuttaa taitojaan harrastuslajeja tai arjen tilanteita varten. Eläinkoulutuskeskuksesta saatua koulutusta myös arvostetaan laajalti.

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Opiskelijatarinoita

Jonnan tarina

Lue Jonnan opiskelutarina.Vuokon tarina

Lue Vuokon opiskelutarina.Sanna H:n tarina

Lue Sannan opiskelutarina.Riikan tarina

Lue Riikan opiskelutarina.Sanna R:n tarina

Lue Sannan opiskelutarina.Piian tarina

Lue Piian opiskelutarina.Elinan tarina

Lue Elinan opiskelutarina.Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Karapellontie 4 Cb
02610 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.elainkoulutuskeskus.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 22 arviointiin

Rosa
Koulutus oli juuri sitä mitä tarvitsin! Sain paljon uusia näkökulmia kouluttamiseen ja opin paljon uutta. Myös opettajat olivat ihania!
Anu
Moodle-pohjainen kurssi, jossa tehtävistä sai keskustella opettajien kanssa todella opettavaisesti. Opin paljon yleisestä eläinten koulutuspsykologiasta ja omasta lemmikistäni. Suoritin kurssin kanin kanssa, joten koiraa ei välttämättä tarvitse!
Oona M
Tietoa oli monipuolisesti, opettajien kommentit auttoivat ajattelemaan vielä pidemmälle ja kurssi oli selkeä.
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 22 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus täytä seuraavat tiedot:

Piian tarina
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Piian opiskelutarina.

Lue lisää
Elinan tarina
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Elinan opiskelutarina.

Lue lisää
Riikan tarina
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Riikan opiskelutarina.

Lue lisää
Sanna R:n tarina
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Sannan opiskelutarina.

Lue lisää
Sanna H:n tarina
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Sannan opiskelutarina.

Lue lisää
Vuokon tarina
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Vuokon opiskelutarina.

Lue lisää
Jonnan tarina
Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Jonnan opiskelutarina.

Lue lisää