Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen Eläinkoulutuskeskus

» Suomen Eläinkoulutuskeskus somessa

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Helsingissä sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskuksen opintojen sisältö ja toteutus

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Monimuoto-opiskelu koostuu viikonloppuihin sijoittuvasta lähiopetuksesta ja ohjatusta verkossa työskentelystä, joiden lisäksi koulutuksiin kuuluu ryhmissä, pareittain tai yksilötyönä suoritettavia harjoituksia ja tehtäviä.

Verkko-opiskelu on Eläinkoulutuskeskuksessa aina vuorovaikutteista; opiskelijat saavat henkilökohtausta ohjausta verkossa useasti viikossa. Tehtävissä yhdistetään teoria ja käytäntö opiskelijoiden aikaisemmista tiedoista ja kokemuksista käsin.

Kurssit ja koulutusohjelmat ovat korkealaatuisia kasvatusalan ammattilaisten ja sisällön osaajien yhteistyönä toteutettavia koulutuksia. Suomen Eläinkoulutuskeskus keskittyy koirakoulutoiminnassaa klinikkapalveluihin sekä hajutyöskentelyn kouluttamiseen.

Mahdollisuus täydennysopintoihin

Jos olet suorittanut jo peruskurssin, opintoja on mahdollista jatkaa myös myöhemmin suorittamalla täydennysosan. Kurssista saa täydennysosan jälkeen myös kirjallisen ja laadullisen arvioinnin.

Kiinnostuitko?

Lisää tietoa saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin Suomen Eläinkoulutuskeskus ottaa sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. Onnea opintoihisi!


Videoesittely

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan monenlaisin tavoittein:
osa haluaa eläinalasta itselleen ammatin, osa kartuttaa taitojaan arjen tilanteita varten.

Koulutukset - Suomen Eläinkoulutuskeskus

Aikuiskoulutus
Eläimiin liittyvä koulutus Paikkakunta
Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus Helsinki
Eläinten oppimispsykologian perusteet, aikuiskoulutus Verkko- tai etäopiskelu
Ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus Helsinki
  • = Videoesittely

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Suomen Eläinkoulutuskeskus yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus


Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy
Tiilitie 10
01720 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.elainkoulutuskeskus.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Suomen Eläinkoulutuskeskus

Arvioinnit

          (5)
Katja   |   9.5.2017
Ehdottomasti paras tämän alan koulutuksia tarjoava paikka! Minulle kehuttiin koulutusta ja osasin odottaa tiettyä tasoa jo ennen aloitusta, mutta silti olen erittäin positiivisesti yllättynyt sekä kouluttajien ammattitaidosta että heidän kykyynsä kouluttaa ja ohjata oppimisessa. Helpolla ei tästä kokonaisuudesta suoriudu ja töitä saa tehdä i...
Näytä kokonaan
          (4)
vuokko   |   12.5.2014

          (3)
Hanna Myllymäki   |   3.4.2011
Mielestäni verkko-opiskelu oli hyvä tapa lisätä omaa tietämystä sekä verkkomateriaalin, että aktiivisen osallistumisen myötä muiden opiskelijoiden kanssa. Kurssin pituus oli myös niin lyhyt että oma intensiteetti pysyi yllä kurssiin ja jäi olo, että "tässäkö tämä oli, haluaisinpas vielä jatkaa!" Eli kurssi ei käynyt pitkäveteiseksi ja tiedonjano...
Näytä kokonaan