Koulutusala
Koulutustyyppi
Paikka

Suomen Eläinkoulutuskeskus

» Suomen Eläinkoulutuskeskus somessa

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Helsingissä sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskuksen opintojen sisältö ja toteutus

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Monimuoto-opiskelu koostuu viikonloppuihin sijoittuvasta lähiopetuksesta ja ohjatusta verkossa työskentelystä, joiden lisäksi koulutuksiin kuuluu ryhmissä, pareittain tai yksilötyönä suoritettavia harjoituksia ja tehtäviä.

Verkko-opiskelu on Eläinkoulutuskeskuksessa aina vuorovaikutteista; opiskelijat saavat henkilökohtausta ohjausta verkossa useasti viikossa. Tehtävissä yhdistetään teoria ja käytäntö opiskelijoiden aikaisemmista tiedoista ja kokemuksista käsin.

Kurssit ja koulutusohjelmat ovat korkealaatuisia kasvatusalan ammattilaisten ja sisällön osaajien yhteistyönä toteutettavia koulutuksia. Suomen Eläinkoulutuskeskus keskittyy koirakoulutoiminnassaa klinikkapalveluihin sekä hajutyöskentelyn kouluttamiseen.

Mahdollisuus täydennysopintoihin

Jos olet suorittanut jo peruskurssin, opintoja on mahdollista jatkaa myös myöhemmin suorittamalla täydennysosan. Kurssista saa täydennysosan jälkeen myös kirjallisen ja laadullisen arvioinnin.

Kiinnostuitko?

Lisää tietoa saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin Suomen Eläinkoulutuskeskus ottaa sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. Onnea opintoihisi!


Videoesittely

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan monenlaisin tavoittein:
osa haluaa eläinalasta itselleen ammatin, osa kartuttaa taitojaan arjen tilanteita varten.

Koulutukset - Suomen Eläinkoulutuskeskus

Aikuiskoulutus
Eläimiin liittyvä koulutus Paikkakunta sort Arvostelut sort
Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus Helsinki          
(7)
Eläinten oppimispsykologian perusteet, aikuiskoulutus Verkko- tai etäopiskelu          
(5)
Ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus Helsinki
  • Videoesittely

Ota yhteyttä

Errors

Haluatko lisätietoja oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan oppilaitokselle, joka vastaa sinulle toivomallasi tavalla.

Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Suomen Eläinkoulutuskeskus yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy
Tiilitie 10
01720 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.elainkoulutuskeskus.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Suomen Eläinkoulutuskeskus

Arvostelut

          (4)
vuokko   |   12.5.2014   |   Suomen Eläinkoulutuskeskus

          (3)
Hanna Myllymäki   |   3.4.2011   |   Suomen Eläinkoulutuskeskus
Mielestäni verkko-opiskelu oli hyvä tapa lisätä omaa tietämystä sekä verkkomateriaalin, että aktiivisen osallistumisen myötä muiden opiskelijoiden kanssa. Kurssin pituus oli myös niin lyhyt että oma intensiteetti pysyi yllä kurssiin ja jäi olo, että "tässäkö tämä oli, haluaisinpas vielä jatkaa!" Eli kurssi ei käynyt pitkäveteiseksi ja tiedonjano...
Näytä kokonaan
          (4)
Ulla   |   6.2.2011   |   Suomen Eläinkoulutuskeskus
Koulutus on korkeatasoista, haastavaa ja mielenkiintoista. Ihan helpolla ei oppilaita päästetä, joten opiskelijan täytyy olla motivoitunut ja halukas koulutukseen. Suosittelen lämpimästi kaikille eläimistä ja niiden opettamisesta kiinnostuneille.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Suomen Eläinkoulutuskeskus
Arvioinnit
          (4,1)
Perustuu 12 arvosteluun