Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus

Suomen Eläinkoulutuskeskus
Yhteenveto
suomi
   
Osa-aikainen
Espoo
Ammatillinen koulutus

Video

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan monenlaisin tavoittein:
osa haluaa eläinalasta itselleen ammatin, osa kartuttaa taitojaan arjen tilanteita varten.

Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus

Eläintenkouluttaja, Suomen Eläinkoulutuskeskus

Eläinkouluttaja

Koulutus pitää sisällään eläinten kouluttamisen yleiset periaatteet ja soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittyä eläinten kouluttajina. Valtaosa opiskelijoista soveltaa oppimaansa koirien kanssa, mutta koulutus soveltuu erinomaisesti myös muiden eläinlajien parissa toimiville.

Käyttäytymistieteellinen kouluttajakoulutus

Käyttäytymistieteellinen kouluttajakoulutus on aikuisille suunnattu koulutus, joka koostuu viikonloppuihin sijoittuvasta lähiopetuksesta ja itsenäisestä verkosta työskentelyssä sekä ryhmissä, pareittain tai yksilötyönä suoritettavista harjoituksista ja tehtävistä.

Koulutus koostuu kolmesta modulista, jotka ovat toisistaan irrallisia ja suoritettavissa koulutuskokonaisuuden ulkopuolella. Modulien suoritusjärjestys on vapaasti valittavissa; valinnat voi tehdä henkilökohtaisten tavoitteiden ja resurssien mukaisesti.

Perusosan suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat osallistua sekä syventäviin opintoihin että erilaisiin workshop-tyylisiin lisäopintoihin. Koulutus luo erinomaisen pohjan omien eläinten kouluttamiseen, kouluttajana toimimiseen ja opintoihin ammattioppilaitoksissa.

Voit lukea lisää eläintenkouluttajan ammatista täällä.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Ilmoittautumisohjeet eläinkouluttajan koulutukseen:

  1. Kirjaudu / rekisteröidy Suomen Eläinkoulutuskeskuksen kotisivuilla.
  2. Valitse haluamasi koulutus ja siirrä se ostoskoriisi.
  3. Maksa maksu heti.

  Opiskelijoilta edellytetään 18 vuoden ikää.

  Tutkinto / todistus

  Eläinkoulutuskeskuksessa opiskelijat saavat laadullisen arvioinnin, eli opinnoista kirjoitetaaan sekä sanallinen arvio että annetaan numeerinen arvosana.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Suomen Eläinkoulutuskeskus

  Suomen Eläinkoulutuskeskus

  » Suomen Eläinkoulutuskeskus somessa

  Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille. Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa...


  Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Suomen Eläinkoulutuskeskus

  Karapellontie 4 Cb
  02610 Espoo

   Näytä puhelinnumero
  www.elainkoulutuskeskus.fi

  Arvioinnit

  Outi
  (3)
  Kurssilla käsiteltiin eläinten kouluttamista tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Positiivista, että otettiin mukaan myös tutkimustietoa. Käytännön treenit olivat aivan loistavat! Moduuli 3 oli liian teoreettinen, olisi toivonut paljon käytännönläheisempää toteutusta. Moduuli ei antanut juurikaan valmiuksia kurssien pitämiseen. Käsitellyt teoriat e...
  Näytä kokonaan
  opiskelija
  (4)
  Opetus oli todella laadukasta ja kurssien sisällöt hyviä. Lähipäivät olivat vähän pitkiä koirille, voisiko näitä ehkä pilkkoa pienempiin osiin? Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen opintoihin ja aion jatkaa Eläinkoulutuskeskuksessa opiskelua.
  Hilkka
  (5)
  Erinomaiset opettajat ja loistavasti suunniteltu koulutusrunko. Hyvä yhdistelmä faktoihin perustuvaa teoriaa ja käytönnön koulutusta. Koulutus on melko työläs (ja hyvä niin), joten kovin kiireiselle saattaa muodostua haasteeksi. Mutta jos haluaa hyvän perustan ja uusimpiin tutkimuksiin pohjautuvan perustiedon eläinten kouluttamiseen ja aikaa ja ...
  Näytä kokonaan
  Arvioinnit
  Eläinkouluttaja, aikuiskoulutus
  Arvioinnit
  (4,3)
  Perustuu 11 arviointiin