Kuvataiteen maisteriohjelma

Taideyliopiston Kuvataideakatemia
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Tammikuussa
Viimeinen hakuaika: Syksyllä
   
Lähiopetus
Helsinki
Itsenäiset maisteriohjelmat

Kuvataiteen maisteriohjelma

Tavoite

Kuvataiteen maisterin tutkinnon (ylempi korkeakoulututkinto) tavoitteena on tarjota opiskelijalle valmiudet toimia itsenäisesti kuvataiteen alueella ja ymmärtää oma toimintansa osana nykytaiteen konteksteja ja yhteiskuntaa, jossa taiteilijan rooli voi olla monenlainen. Tutkinto antaa edellytykset toimia kuvataiteen asiantuntijana ja kehittäjänä vaativissa tehtävissä sekä osallistua kansainväliseen yhteistyöhön. Tutkinto antaa myös valmiudet taiteelliseen tutkimukseen ja jatkokoulutukseen sekä jatkuvaan oppimiseen.

Pääaineen tai erikoistumisalan valinta

Kuvataiteen kandidaatin ja maisterin tutkintoihin johtavaa opetusta annetaan kuvanveiston, maalaustaiteen, taidegrafiikan ja tila-aikataiteiden (liikkuva kuva, paikka- ja tilannesidonnaiset taiteet, valokuvataide) opetusalueilla. Opetusalue valitaan hakulomakkeella kuvataiteen maisterin tutkinnon hakukohteeseen hakiessa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan erillisessä maisterihaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kuvataiteen maisteri

Taideyliopiston Kuvataideakatemia

Taideyliopiston Kuvataideakatemia

Taideyliopiston Kuvataideakatemia on kuvataiteisiin keskittynyt kansainvälinen akatemia ja ainoa laatuaan Suomessa. Se tarjoaa korkeatasoista opetusta kuvanveistossa, liikkuvassa kuvassa, maalaustaiteessa, paikka- ja tilannesidonnaisessa taiteessa, taidegrafiikassa ja valokuvataiteessa, ja on uranuurtaja taiteellisen tutkimuksen saralla. Kuvataideakatemia on kouluttanut kuvataiteilijoita jo vuodesta 1848. Katso vastaavia...


Lue lisää oppilaitoksesta Taideyliopiston Kuvataideakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taideyliopiston Kuvataideakatemia

PL 10
00097 Taideyliopisto

Arvioinnit
Kuvataiteen maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.