✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)

Taitotalo
n. 18 kuukautta
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)

Tutkinnonosan suorittamisen jälkeen osaat tehdä riskikartoituksen sähkö- ja hybridiajoneuvoon, määrittää korkeajännitejärjestelmän vian ja tehdä korjaussuunnitelman sekä jännitetöitä.

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnonosan suoritettuasi sinulla on ajoneuvoalan tehtävässä edellytettävä ammattitaito osaamisalan ja tehtäväkuvan mukaisesti. Tutkinnonosan suoritettuasi osaat toimia sähkö- ja hybridiajoneuvojen korjaustehtävissä itsenäisesti ottamalla huomioon työssäsi ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Työssäsi toimit huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Koulutuksen sisältö

  • Hätäensiapukurssi
  • Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002
  • Sähkö- ja hybridiajoneuvokoulutus
  • Jännitetyökoulutus sähköajoneuvoille

Tutkintokoulutus

  • Voit aloittaa opinnot joustavasti sinulle sopivana ajankohtana.
  • Osatutkinnon suorittaminen kestää tavallisimmin noin 1 vuoden.

Opiskelijaksi soveltuminen

Varmistamme soveltuvuutesi alalle. Aiemmin hankkimasi osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi (HOKS). Osoitat ammattitaitosi näytössä mekaanikon normaalien käytännön työtehtävien yhteydessä.

Opiskelijamaksu oppisopimuksella on 250 €. Lue lisää oppisopimuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp) täytä seuraavat tiedot: