Ammatilliset perustutkinnot

Puuteollisuuden perustutkinto

Pituus
Henkilökohtaisen sunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen sunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puuteollisuuden perustutkinto

Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä | Tredu

Puualan koulutuksessa pääset oppimaan arvostetun ammatin ja opit tekemään puusta huonekaluja ja käyttöesineitä (puuseppä) tai puurakenteita ja niiden osia (teollisuuspuurakentaja). Puu on luonnonmukainen ja ekologinen materiaali, jota tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään entistä enemmän. Ammattitaidolla valmistetut tuotteet mahdollistavat pidemmän elinkaaren ja materiaalihukka minimoituu.

Meillä on ensiluokkaiset koneet ja laitteet, mm CNC-koneita, robottijyrsin sekä laserleikkuri, joita hyödyntämällä pääset oppimaan 2- ja 3D maailman Autodeskin ohjelmia apuna käyttäen. Puualalta löytyy rennot ja asiantuntevat opettajat sekä hyvä tekemisen meininki. Pääset käyttämään luovuuttasi suunnitteluvaiheesta tuotteen valmiiksi saattamiseen asti.

Koulutuksen jälkeen voit työllistyä monipuolisesti erilaisiin kädentaitoa ja puualan osaamista vaativiin tehtäviin teatterista tehtaisiin tai hyödyntää erinomaista alan tuoteosaamistasi myyntityössä.

Koulutuksen sisältö

Puuteollisuuden perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Puuteollisuuden perustutkinnossa voi erikoistua puurakenne-, puusepän-, puulevy- tai sahateollisuuteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puuteollisuuden perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuteollisuuden perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu