Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | varastologistiikan osaamisala

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Vantaa
Ammattitutkinnot

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | varastologistiikan osaamisala

Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastopalvelujen osaamisala

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | varastologistiikan osaamisala

Varastoala kasvaa voimakkaasi ja uusiin logistiikkakeskuksiin haetaan osaajia. Työpaikkoja on myös kaupan, tehtaiden ja tukkuliikkeiden varastoissa. Samalla myös alan ammattitaitovaatimukset kasvavat ja muuttuvat laaja-alaisemmiksi.

Varastoalan tehtävissä tarvitaan organisointikykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Työssä vaaditaan lisäksi huolellisuutta ja vastuullisuutta joskus kiireisessäkin ympäristössä. Tietotekniikka ja sen hallinta kuuluu nykyajan varastoympäristöön samalla lailla kuin erilaisten trukkimallien hallinta ja käyttö.

Varastologistiikan osaamisalan suorittaneella on keskeisten varastotöiden edellyttämä ammattitaito. Tutkinnon suorittanut käyttää varastotyössä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti sekä osaa hyödyntää varastotyössä tarvittavia sähköisiä verkkopalveluita. Tutkinnon suorittanut osaa suunnitella työtään siten, että hän ottaa huomioon varastoinnin osana yrityksen tilaus-toimitusketjua.

Palvelulogistiikan ammattilainen työelämässä

Työpaikkoja ovat mm. kaupan alan, yritysten, tehtaiden, tukkuliikkeiden ja kuljetusliikkeiden varastot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | varastologistiikan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan TTS Työtehoseuran nettisivujen kautta.

Edellyttää alan työpaikkaa sekä alan työkokemusta.

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen aikana suoritettavat kortit 10 - 12 euroa/kpl.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | varastologistiikan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille, nuorille ja yrityksen edustajille. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat alalle ammattilaisia, joita tarvitaan. Opiskelu tapahtuu pääosin aidoissa oppimis- ja työympäristöissä. Kuljettaja- sekä nosturikoulutuksissa käytössämme on simulaattorit,...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | varastologistiikan osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.