Matkailu ja wellness liiketoimintana | tradenomi | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Tradenomi (AMK), matkailu ja wellness liiketoimintana

Matkailu ja wellness liiketoimintana | tradenomi | päivätoteutus

Matkailu- ja wellness-palveluiden liiketoimintaopinnoista saat valmiudet toimia matkailuun ja vapaa-aikaan liittyvissä työtehtävissä kotimaassa ja ulkomailla. Sinusta tulee vastuullisesti tuotettujen, asiakkaan hyvää oloa, virkistymistä ja terveyttä edistävien, kilpailukykyisten elämyspalveluiden asiantuntija. 

Myös vastuullinen, niin henkilöstön, asiakkaat, ympäristön kuin laajemminkin yhteiskunnan edun huomioiva liiketoiminta on entistä tärkeämpää. Vastuullisen liiketoiminnan osaaminen yhdistettynä wellness-megatrendin ymmärtämiseen ja soveltamiseen avaa sinulle ovia moniin uusiin uramahdollisuuksiin palvelusektorilla. Vastaavaa Matkailu ja wellness liiketoimintana -koulutusta ei ole tarjolla muualla Etelä-Suomessa, minkä vuoksi saatkin koulutuksesta erityisosaamista, jolla erotut työnhakutilanteessa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opinnoissa korostuu matkailu, wellness, kansainvälisyys ja vastuullinen liiketoiminta. Koulutuksen laajuus on 210 op.

Tradenomikoulutuksen ensimmäisenä vuonna tutustut matkailu- ja wellness-ilmiöihin liittyvään liiketoimintaan. Toisena opiskeluvuonna perehdyt matkailu- ja vapaa-ajan palveluiden kotimaiseen ja kansainväliseen kysyntään, kulttuurieroihin sekä majoitus-, ruoka-, liikenne-, tapahtuma- ja kokouspalveluiden tarjontaan sekä palveluprosesseihin. Kolmantena vuonna paneudut muun muassa henkilöstöjohtamiseen, myyntineuvotteluosaamiseen, myyntikanavavaihtoehtoihin, kumppanuuksien merkitykseen liiketoiminnassa sekä palvelutarjonnan hallintaan kysynnän vaihdellessa.

Vapaasti valittavat opinnot, työharjoittelu sekä opinnäytetyö muodostavat yhteensä noin 40 % tutkinnosta, joten niitä koskevilla valinnoillasi voit hankkia runsaasti erityisosaamista. Voit erikoistua vaikkapa digitaalisiin myynti- ja markkinointikanaviin, wellness- tai tapahtumaliiketoimintaan tai jonkin teeman mukaiseen matkailuun, kuten luonto-, kulttuuri-, kongressi- tai urheilumatkailuun.

Opiskeluaikana sinulla on erinomainen tilaisuus hankkia kansainvälistä kokemusta opiskelemalla jossakin ulkomaisista yhteistyökorkeakouluistamme toisena tai kolmantena opiskeluvuonna. Osa opinnoista suoritetaan kotimaassa englannin kielellä, jolloin tutustut näillä opintojaksoilla myös ulkomaisiin vaihto-opiskelijoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailu ja wellness liiketoimintana | tradenomi | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailu ja wellness liiketoimintana | tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 4 arviointiin

-

Koulutuksessa oli paljon käytännönläheistä työtä ja projekteja, jotka toivat näkökulmia teoriaan. Koulutuksessa keskityttiin myös vastuullisuuteen ja innovatiivisiin uudistuksiin. Koulutuksessa pääsi tutustumaan millaista matkailun ja wellnessin liiketoiminta on, ja minkälaisia työtehtäviä alalta löytyy. Kurssien sisällöt olivat aktiivista yhdes...

Näytä kokonaan
Nina

Lähdin opiskelemaan Turun AMK:hon tarkoituksenani suuntautua markkinointiin. Päädyin kuitenkin opiskelemaan hyvinvointimatkailua, koska matkailu ja wellness ovat aina kiinnostaneet minua. Opiskelu on ollut käytännönläheistä ja olemme päässeet tekemään eri työelämäprojekteja mm. saariston matkailun kehittämiseen liittyen sekä suunnittelemaan ja t...

Näytä kokonaan
Sanni

Matkailu ja wellness liiketoimintana oli aloittaessani täysin uusi suuntautumismahdollisuus liiketalouden koulutuksen alla. Pohdin aloittaessani tradenomi- ja restonomikoulutuksen välillä, ja tämä yhdisti kätevästi molemmat työmarkkinoilla ehkäpä tunnetumman tradenomi- nimikkeen alle. Koulutuksen ensimmäisenä vuonna käydään liiketalouden peruso...

Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,2)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailu ja wellness liiketoimintana | tradenomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: