Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Monimuotokoulutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot

Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot

Mediatuotannon online-koulutuksesta valmistut tradenomiksi, joka työskentelee mediaprojektien parissa eri aloilla. Hallitset projektit suunnittelusta ja taloudenpidosta toteutukseen kiinnostuksesi mukaisissa jatkuvasti muuttuvissa media-alan ympäristöissä. Koulutus antaa työmarkkinoilla tarvittavat perustaidot ja -tiedot sekä valmiudet oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Voit toimia esimerkiksi projektipäällikkönä, projektikoordinaattorina tai media-alan projektiammattilaisena yrityksessä, yhteisössä tai yrittäjänä.

Mediatuotannon online-koulutuksessa jatkat aiemmin suorittamiasi kaupallisen alan opintojasi tai täydennät keskeneräistä alempaa kaupallisen alan korkeakoulututkintoasi ja työelämäosaamistasi tradenomi (AMK) -tutkinnoksi. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä. Opintojen aikana suoritat 150 opintopistettä, ja aikaisemmin hankittu koulutus ja työkokemus korvaavat 60 opintopistettä. Työkokemuksesi voi olla peräisin esimerkiksi media- ja viestintäprojekteista tai yritystoiminnasta. Työkokemuksesta ja aiemmista opinnoista kertynyt kaupallisen alan osaaminen arvioidaan todistusten, ansioluettelon ja ennakkotehtävien perusteella.

Opiskelu toteutuu verkossa

Opiskelu tapahtuu verkko-opiskeluna, joten tutkinnon suorittaminen työn ohessa on mahdollista. Opinnot alkavat 3-4 päivän lähijaksolla Turussa tammikuussa 2021, jonka jälkeen opintoja voi suorittaa paikasta riippumatta. Vapaasti valittavien opintojen osalta valintamahdollisuuksia on runsaammin, mikäli voit osallistua myös lähiopetukseen.

Verkon välityksellä tapahtuvaa online-työskentelyä on 2-3 kertaa kuukaudessa. Muu aika sisältää itsenäisesti aikataulutettua opiskelua. Online-oppimisympäristöt ovat keskeisiä työskentelyn välineitä, ja opintojen suorittaminen edellyttää verkkoyhteyttä ja tietokonetta online-videoyhteyttä varten.

Opinnoissa painottuu projektinhallinta

Mediatuotannon opinnot koostuvat projektiosaamisen, liiketoimintaosaamisen, viestinnän ja konseptoinnin sekä luovan suunnittelun opinnoista. Opinnot perehdyttävät sinut media-, viestintä- tai markkinointiprojekteissa työskentelevän projektipäällikön, projektikoordinaattorin, tuottajan tai sisällöntuottajan tehtäviin. 

Koulutukseen sisältyy myös projektiopintoja, joissa pääset soveltamaan osaamistasi, sekä harjoittelu, jonka aikana perehdyt oman ammattialasi tehtäviin valitsemassasi työympäristössä. Harjoittelu ja projektiopinnot antavat mahdollisuuden verkostoitua kiinnostuksesi kohteena oleviin yrityksiin tai muihin organisaatioihin ja tutustua uusiin työtehtäviin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: