AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus

Mediatuotannon koulutus | tradenomi (AMK) | verkko-opinnot

Mediatuotannon online-koulutuksessa jatkat aiemmin suorittamiasi kaupallisen alan opintojasi tai täydennät keskeneräistä alempaa kaupallisen alan korkeakoulututkintoasi ja työelämäosaamistasi tradenomi (AMK) -tutkinnoksi.

Koulutuksesta valmistut tradenomiksi, joka työskentelee mediaprojektien parissa eri aloilla. Hallitset projektit suunnittelusta ja taloudenpidosta toteutukseen kiinnostuksesi mukaisissa jatkuvasti muuttuvissa media-alan ympäristöissä. Voit toimia esimerkiksi projektipäällikkönä, projektikoordinaattorina tai media-alan projektiammattilaisena yrityksessä, yhteisössä tai yrittäjänä.

Opiskele joustavasti verkossa, työn ohessa

Tradenomi (AMK) -tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä. Mediatuotannon koulutuksen suunniteltu kesto on 2,5 vuotta. Opintojen aikana suoritat 150 - 180 opintopistettä, ja aikaisemmin hankittu koulutus ja työkokemus korvaavat 30 - 60 opintopistettä. Työkokemuksesi voi olla peräisin esimerkiksi media- ja viestintäprojekteista tai yritystoiminnasta. Työkokemuksesta ja aiemmista opinnoista kertynyt kaupallisen alan osaaminen arvioidaan todistusten, ansioluettelon ja ennakkotehtävien perusteella.

Opiskelu tapahtuu verkko-opiskeluna, joten tutkinnon suorittaminen työn ohessa on mahdollista. Opinnot alkavat 3-4 päivän lähijaksolla Turussa tammikuussa 2023, jonka jälkeen opintoja voi suorittaa paikasta riippumatta. Vapaasti valittavien opintojen osalta valintamahdollisuuksia on runsaammin, mikäli voit osallistua myös lähiopetukseen.

Verkon välityksellä tapahtuvaa online-työskentelyä on 2-3 kertaa kuukaudessa. Muu aika sisältää itsenäisesti aikataulutettua opiskelua. Online-oppimisympäristöt ovat keskeisiä työskentelyn välineitä, ja opintojen suorittaminen edellyttää verkkoyhteyttä ja tietokonetta online-videoyhteyttä varten.

Mitä mediatuotannon koulutus sisältää?

Tradenomi (AMK) -tutkinto sisältää perus-, ammatti- ja vapaasti valittavia opintoja, harjoittelua sekä opinnäytetyön. Mediatuotannon opinnot koostuvat projektiosaamisen, liiketoimintaosaamisen, viestinnän ja konseptoinnin sekä luovan suunnittelun opinnoista. Opinnot perehdyttävät sinut media-, viestintä- tai markkinointiprojekteissa työskentelevän projektipäällikön, projektikoordinaattorin, tuottajan tai sisällöntuottajan tehtäviin.

Koulutukseen sisältyy myös projektiopintoja, joissa pääset soveltamaan osaamistasi, sekä harjoittelu, jonka aikana perehdyt oman ammattialasi tehtäviin valitsemassasi työympäristössä. Harjoittelu ja projektiopinnot antavat mahdollisuuden verkostoitua kiinnostuksesi kohteena oleviin yrityksiin tai muihin organisaatioihin ja tutustua uusiin työtehtäviin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu