Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Keväällä 2020
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Projektijohtamisen koulutus | tradenomi | YAMK

Projektijohtamisen koulutus antaa valmiudet toimia hyvää asiantuntemusta vaativissa projektien johto- ja hallintatehtävissä. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on liiketalouden AMK-tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Projektijohtamisen koulutuksen sisältö

Projektijohtamisen koulututuksen painopisteinä ovat projektinhallintataidot sekä johtaminen ja esimiestyö. Myös vuorovaikutustaidot, tiimityöskentely sekä englannin kieli ovat keskeisiä opintosisältöjä. Opinnot nivotaan lähelle opiskelijan työtehtäviä ja mahdollistetaan joko oman tai työnantajaorganisaation projektin edistäminen.
Koulutuksessa käydään läpi keskeiset projektinhallinnan viitekehykset (IPMA, PMI, Prince2), mikä mahdollistaa vastaavaan sertifiointiin hakeutumiseen opintojen jälkeen.

Projektijohtamisen koulutuksen toteutus

Projektijohtamisen koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, mikä tarkoittaa että opinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Lähiopetusta on pääsääntöisesti kahtena päivänä kerran kuukaudessa. Opiskelussa korostuvat vuorovaikutus ja tiimityö. Opinnoissa yhdistyvät käytännön toiminta ja teoreettinen tarkastelu ja koulutuksessa tähdätään opiskelijan projektityötaitojen syventämiseen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta hakukelpoisuuden antavan tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektijohtamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Projektijohtamisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: