Sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Projektijohtamisen koulutus | tradenomi | YAMK

Projektijohtamisen koulutus antaa valmiudet toimia hyvää asiantuntemusta vaativissa projektien johto- ja hallintatehtävissä. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on liiketalouden AMK-tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Projektijohtamisen koulutuksen sisältö

Projektijohtamisen koulututuksen painopisteinä ovat projektinhallintataidot sekä johtaminen ja esimiestyö. Myös vuorovaikutustaidot, tiimityöskentely sekä englannin kieli ovat keskeisiä opintosisältöjä. Opinnot nivotaan lähelle opiskelijan työtehtäviä ja mahdollistetaan joko oman tai työnantajaorganisaation projektin edistäminen.
Koulutuksessa käydään läpi keskeiset projektinhallinnan viitekehykset (IPMA, PMI, Prince2), mikä mahdollistaa vastaavaan sertifiointiin hakeutumiseen opintojen jälkeen.

Projektijohtamisen koulutuksen toteutus

Projektijohtamisen koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, mikä tarkoittaa että opinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Lähiopetusta on pääsääntöisesti kahtena päivänä kerran kuukaudessa. Opiskelussa korostuvat vuorovaikutus ja tiimityö. Opinnoissa yhdistyvät käytännön toiminta ja teoreettinen tarkastelu ja koulutuksessa tähdätään opiskelijan projektityötaitojen syventämiseen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta hakukelpoisuuden antavan tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektijohtamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Projektijohtamisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Projektijohtamisen koulutus | YAMK täytä seuraavat tiedot: