Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto | suntio tai hautaustoimiston työntekijä 

Turun kristillinen opisto
Yhteenveto
suomi
Kysy seuraavaa toteutusta
   
Lähiopetus
Turku
Ammattitutkinnot
Suntio tai hautaustoimiston työntekijä

Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto | suntio tai hautaustoimiston työntekijä 

Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa; seurakuntapalvelun osaamisala ja hautauspalvelun osaamisala. Seurakuntapalvelun osaamisalan valinnut voi toimia esim. suntiona tai vahtimestarina seurakunnassa. Hautauspalvelun osaamisalan valinnut voi puolestaan toimia hautaustoimistotyöntekijänä hautauspalvelualan yrityksissä.

Koulutuksen sisältö

Ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Molemmille osaamisaloille pakollinen yhteinen tutkinnonosa on Seurakunta ja asiakaspalvelu (45 osp). Seurakuntapalvelun osaamisalan pakollinen tutkinnon osa on Kirkollisten tilaisuuksien ja tilojen hoitaminen (45 osp). Hautauspalvelun osaamisalan pakollinen tutkinnon osa on Hautaustoimiston palveluprosessin ja hautausjärjestelyjen hoitaminen (45 osp).

Molempiin osaamisaloihin sisältyy lisäksi 60 osaamispistettä, joka koostuu valinnaisista tutkinnon osista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto | suntio tai hautaustoimiston työntekijä , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hautauspalvelun osaamisalan hakuaika on 1.1.-14.5.2021, minkä jälkeen valintahaastattelut huhti-toukokuussa. Lähiopetus alkaa elokuun lopussa 2021.

Seurakuntapalvelun osaamisalan hakuaika on 9.8.-31.10.2021, valintahaastattelut lokakuussa. Lähiopetus alkaa tammikuun alussa 2022.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työ- tai työelämässä oppimisen paikkaa seurakunnassa/eri seurakunnissa (seurakuntapalvelun osaamisala) tai hautaustoimistossa (hautauspalvelun osaamisala).

Hakemuksen voi jättää ja koulutuksen aloittaa itsenäisenä opiskeluna ja työelämässä oppimisella jo ennen lähiopetuksen alkamista, kun päätös opiskelijaksi ottamisesta on tehty.

Tutkinto / todistus

Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto | suntio tai hautaustoimiston työntekijä 

Kustannukset

  • Koulutuksen hinta on 350 €.
  • Oppisopimusopiskelijoille koulutus on maksuton.
  • Oppimateriaalin ja opiskeluun liittyvät matkakulut sekä ruokailut opiskelija kustantaa itse.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto | suntio tai hautaustoimiston työntekijä ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi....


Lue lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto | suntio tai hautaustoimiston työntekijä  ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 30 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto | suntio tai hautaustoimiston työntekijä  täytä seuraavat tiedot: