Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kiinan kieli

Turun yliopisto
Yhteenveto
5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Kandi- ja maisteriohjelmat

Kiinan kieli

Haluatko kiinan kielen asiantuntijaksi? Haluatko tietää miten sosiaalinen media muuttaa kieltä tai miten maailman vanhin käytössä oleva kirjoitusjärjestelmä taipuu digitaaliseen viestimiseen? Onko tavoitteenasi työskennellä tärkeissä asiantuntijatehtävissä, joissa edellytetään kiinan kielen osaamista ja kiinalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan tuntemusta?

Turun yliopiston kiinan kielen kandidaattiopinnoissa hankit vahvan kiinan kielitaidon, perehdyt kiinalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin sekä omaksut kielen ja vuorovaikutuksen analyysitaitoja. Opit miten erilaiset kielet toimivat ja miten niillä voi vaikuttaa. Opit myös soveltamaan näitä tietoja käytännössä, seuraamaan oman alasi kehitystä ja päivittämään osaamistasi työelämän muuttuvien tarpeiden mukaan. Koulutus tarjoaa tietoja ja taitoja, joita tarvitaan esimerkiksi monissa yritysten, järjestöjen ja julkisen sektorin tehtävissä. Kandidaatinopinnot suoritettuasi valmistut humanististen tieteiden kandidaatiksi.

HuK-tutkinnon jälkeen voit jatkaa opintojasi maisterivaiheen kieliasiantuntijan tutkinto-ohjelmassa, jossa syvennät Kiina-osaamistasi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 100 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto

Arvioinnit
Kiinan kieli ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Englannin kieltä ja viestintää!

Kieliasiantuntijaksi, kieltenopettajaksi tai taitavaksi viestijäksi! Englannin kielen, monikulttuurisuuden sekä viestinnän ja journalistiikan opintoja.