Ammatillinen koulutus

Elokuvatuotanto

Vancouver Film School , paikassa Vancouver
Pituus
1 vuosi
Hinta
54 000 CAD + alv 24%
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Hinta
54 000 CAD + alv 24%
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Elokuvatuotanto

Ihmisiä kuvauspaikalla

Pääset tutustumaan elokuvatuotantoon, 3D-animaatioon ja VR/AR-suunnitteluun. Vancouver Film Schoolin oppilaat ovat menestyneet hyvin myös työelämässä opintojen jälkeen.

Elokuvatuotannon koulutusohjelmassa opit mm:

  • Tarinankerronnan mahdollisuuksista, jolloin saat sekä kerronnallisen taidon että visuaaliset tekniikat, joita tarvitaan tarinan herättämiseksi eloon valkokankaalla.
  • Laajennat elokuvatekniikoiden valikoimaa ja opit työskentelemään suuremmissa lavasteissa ja luomaan yhdessä ulkopuolisten käsikirjoittajien kanssa.
  • Yhdistät huippuluokan tekniikoita, kuten visuaalisia tehosteita, ja kekseliäisyyttä tuotannon haasteiden ratkaisemiseen.
  • Erikoistut kahteen viidestä keskeisestä luovasta osa-alueesta, jotta sinusta tulee monitaitoinen ammattilainen.
  • Omistat aikaa ja energiaa lopputöihin, jotka ovat korkealaatuisia lyhytelokuvia, jotka muodostavat perustan elokuvallesi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elokuvatuotanto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Vancouver

Kustannukset

Katso lukukausimaksut kouluttajan sivuilta.

Ota yhteyttä

Request information

Want to know more about this program, Elokuvatuotanto? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vancouver Film School
198 West Hastings St.
Vancouver, BC

Vancouver Film Schoolissa (VFS) pääset opiskelemaan intensiivisesti niin teorian kuin käytännönkin kautta sinua kiinnostavaa alaa.  Opiskelijat pääsevät tutustumaan Vancouverin elokuva-, animaatio-, peli- ja muotoiluteollisuuteen. Opetuksessa hyödynnetään alan mentoreiden, opettajien ja vierailevien luennoitsijoiden asiantuntijuutta. Opiskelijat saavat myös hyödyllistä uraohjeistusta tulevaisuuttaan varten. Koulutusohjelmat...

Lue lisää oppilaitoksesta Vancouver Film School ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu