Kansanopistot
5,0 (1 Arvioinnit)

Kasvatus ja yhteiskunta

Voionmaan koulutuskeskus, paikassa Tampere
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasvatus ja yhteiskunta

Haluatko muuttaa maailmaa? Haaveiletko merkityksellisestä työstä ihmisten parissa? Olisiko opetustyö sinun juttusi?

Kasvatustieteiden linjalla voit suorittaa avoimen yliopiston opintoja, valmistautua valintakokeisiin ja löytää suuntasi kasvatus- ja opetusalalla

Kasvatustieteilijät työskentelevät opettajina, ohjaajina ja kouluttajina esimerkiksipäiväkodeissa,kouluissa,aikuiskoulutuksessa,järjestöissä ja yritysmaailmassa.Urapolku voi johtaa myös asiantuntijaksi esimerkiksi henkilöstö–ja työllisyyspalveluihin, projekteihin,suunnittelu- ja kehittämistehtäviin tai tutkijaksi.Teoria ja käytäntö yhdistyvät ihmisläheisessä ja vastuullisessa työssä, jossa pääset vaikuttamaan kestävämmän tulevaisuuden rakentumiseen. 

Kasvatustieteiden linjalla voit suorittaa kasvatustieteiden perusopintoja Tampereen yliopiston avoimeen yliopistoonja kehittää jatko-opinnoissa tarvittavia opiskelutaitojasi. Lukuvuoden aikana tutustut myös kasvatustieteiden opintosuuntiin ja työkenttään sekä valmistaudut alan valintakokeisiin.Meillä voit rauhassa hakea omaa suuntaasi menettämättä ensikertalaisuutta korkeakouluhaussa. Avoimen yliopiston suoritukset voit hyväksi lukea myöhemmissä yliopiston tai ammattikorkeakoulun opinnoissa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus ja yhteiskunta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustava aloitus

  • Lähiopetus
  • Tampere

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikäja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Hakemuksia otetaan vastaan helmikuusta alkaen heinäkuun loppuun.

Opiskelijatarinat

Kasvatustiede avaa vaihtoehtojen maailman

Voionmaan koulutuskeskus

Kasvatustieteen lukijan tulevaisuuden työnkuva ei rajoitu pelkkään opettajuuteen. Alan opiskelu on samalla myös matka omaan itseensä. Lue, mitä opiskelijat kertovat linjan opinnoista!

Kustannukset

Lukuvuoden hinta on 3900 tai 4300 euroa riippuen koulutuslinjasta. Opiskelumaksut voi maksaa kuukausierissä tai yhdessä tai kahdessa erässä. Lukukausimaksun maksaminen useammassa erässä on korotonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus ja yhteiskunta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Alina Kokkonen
27 maalis 2021
Kiva luokkahenki ja hyvä opetus.

Hyvää ja selkeää opetusta. Monipuolisia opetusmenetelmiä ja ihana motivoiva, oppilaitaan tukeva ja tsemppaava opettaja.

Voionmaan koulutuskeskus
TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu