Sivuston käyttötapa: Mobiili

Nuorisokasvatuksen johtaminen ja kehittäminen | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Mikkeli
Ylemmät AMK-tutkinnot

Nuorisokasvatuksen johtaminen ja kehittäminen | YAMK

Nuorisokasvatuksen johtaminen ja kehittäminen, YAMK

Nuorisokasvatuksen johtaminen ja kehittäminen | YAMK

Koulutus on suunnattu nuorisotyön ja järjestökentän tehtävissä toimiville ammattilaisille.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan yhteisöpedagogikoulutukseen hakeutuvat ovat alan tai lähialan perustutkinnon sekä alalle soveltuvan yliopistotutkinnon suorittaneita. Kouluttautumisen taustalla on usein työuran tai työtehtävien muutos, joka edellyttää samalla kertaa ylemmän korkeakoulututkinnon hankkimista soveltuvalta alalta, osaamisen syventämistä ja kehittämisosaamisen vahvistamista. Tällaiseen työuran rakentamiseen ylempi yhteisöpedagogikoulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden.

Koulutuksen avulla laajennat ja syvennät osaamistasi:

  • järjestö- ja nuorisotyön toimintaympäristöjen tuntemuksessa
  • alan tulevaisuuden ennakoinnissa
  • työelämän ja ammattialan tutkimuksellisessa kehittämisessä
  • esimiestyössä

Nuorisokasvatuksen johtamisen ja kehittämisen opinnot

Opiskelu koostuu 30 opintopisteen ydinosaamisen ja 30 opintopisteen täydentävän osaamisen opinnoista sekä 30 opintopisteen opinnäytteestä. Ydinosaamisen opinnot sisältävät kaksi 15 opintopisteen laajuista ammattialan sisällöllistä opintokokonaisuutta: nuorisokasvatuksen muuttuvat toimintaympäristöt sekä nuorisotyö kehittämisen kenttänä.

Täydentävän osaamisen opinnot voit koota ylempien tutkintojen yhteiseltä Master Schoolin tarjottimelta henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi (HOPS) mukaisesti. Voit rakentaa opintopolkusi esimerkiksi omaa ammatillista osaamistasi syventävästi, työelämän kehittämiseen painottuvasti tai vaikkapa ammatillista yleissivistystäsi laajentavasti. Myös opinnäytetyösi tutkimus- tai kehittämistarpeiden tukeminen täydentävän osaamisen opinnoilla on mahdollista.

Opinnot läpäisee 30 opintopisteen laajuinen alan kehittämiseen tähtäävä opinnäytetyö. Opinnäytetyö toteutetaan työelämää tai ammattialaa koskevana tutkimus- tai kehittämishankkeena.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Ydinosaamisen ja täydentävän osaamisen opinnot toteutetaan monimuotoisena, ja niiden lähiopetusta järjestetään keskimäärin 3 arkipäivänä kuukaudessa. Ydinosaamisen lähiopetuspäivät ovat peräkkäisiä päiviä.

Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen sisältyy verkko-opiskelua sekä eri tavoin suoritettavaa itsenäistä opiskelua. Koulutus on mitoitettu kestämään kaksi lukuvuotta, mutta koulutukseen kuuluvat opintojaksot on mahdollista suorittaa kolmen lukukauden aikana.

Yhteisöpedagogi (YAMK) työelämässä

Yhteisöpedagogi (yamk) -tutkinnon suorittaneet sijoittuvat ammattialalla monipuoliesti erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Tehtäväkentät sijoittuvat

  • nuorisokasvatuksen erilaisiin toimintaympäristöihin
  • viranomaistehtäviin
  • järjestöihin
  • opetus- ja ohjaustehtäviin
  • projekti- ja kehittämishankkeisiin

Koulutus tarjoaa uramahdollisuuksia esimerkiksi moniin ammattialan opetustehtäviin opettajakoulutuksen, opinto-ohjauksen koulutuksen tai erityisopettajakoulutuksen jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nuorisokasvatuksen johtaminen ja kehittäminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteisöpedagogi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nuorisokasvatuksen johtaminen ja kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk aloitti 1.1.2017, kun Kymenlaakson (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulut (Mamk) yhdistyivät. Xamk on uudenlainen korkeakoulu, jolla on vahvat juuret, mutta katse pitkällä huomisessa. Xamk tarjoaa laadukasta opetusta ja monimuotoisia mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen. Uuden Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Arvioinnit

Nuorisokasvatuksen johtaminen ja kehittäminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Logopediaa opiskelemaan?

Perehdy kielen kehitykseen ja opi käyttämään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointikeinoja logopediaan suuntaavissa opinnoissa Turun kristillisessä opistossa!