Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
   
Päivä-monimuotokoulutus
Siilinjärvi
Erikoisammattitutkinnot

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Maanrakennusalan erikoisammattitutkinto

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Maarakennusalan erikoisammatutkinnon suorittanut osaa työskennellä maarakennustyömaalla itsenäisesti, taloudellisesti, joutuisasti ja laadukkaasti. Hän tuntee maaperän, maarakentamisen tavat ja niihin vaikuttavat olosuhteet. Hän hallitsee tutkinnon osien työt ja tiedot sekä osaa kuunnella ohjeita ja hyödyntää piirustuksia ja suunnitelmia. Tutkinnon suorittanut voi työskennellä osaamisalansa ja erityisalansa tehtävissä maarakennustyömaalla.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Tutkinto tai sen osat suoritetaan näyttötutkintona henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Näyttötutkinnoissa osaaminen osoitetaan ja arvioidaan pääsääntöisesti ko. tutkinnon mukaisissa työtehtävissä työpaikoilla.

Pakolliset osat:

  • Maarakennusalan ammattitutkinnon ammattitaitovaatimukset (maarakennusalan ammattitutkinnon suorittaminen)
  • Rakentamisen turvallisuuden ja talouden hallinta

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valittava kaksi:

  • Työryhmän etumiestyöt
  • Ammatinohjaus
  • Maarakennustyömaan mittaukset
  • Maarakentamisen laaja-alainen hallinta
  • Yrittäjyys

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Opetus toteutetaan monimuoto-opiskeluna jossa on tietty määrä lähipäiviä. Lähipäivät jakaantuvat kaikille yhteisiin opintoihin, kuten matematiikka, alan yleinen lainsäädäntö ja projektityöskentely. Lisäksi tutkinnon suorittaja tekee alan yrityksessä (omalla työpaikalla) valmistavassa koulutuksessa olevien tavoitteiden mukaisia tehtäviä. Tutkintotilaisuudet toteutetaan aidossa työympäristössä, erillisen näyttösuunnitelman mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maarakennusalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Edellytetään alan peruskoulutus tai vastaavat tiedot ja taidot. Eduksi katsotaan alan syventävien opintojen suoritus. Lisäksi vähintään viiden vuoden työkokemus alalta. Maarakennusalan ammattitutkinnon suoritus katsotaan eduksi.

Valinta tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Hakeminen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Valmistavan koulutuksen hinta 250 euroa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maarakennusalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi


Arvoinnit
Maarakennusalan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: