🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Suodata
Koulutusala
Koulutustyyppi
Toteutustapa
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 62 tuloksesta
1
2
3
4
Mainokset

Suositut koulutusalat

Suositut sijainnit

Opiskelijakokemukset

Bachelor of Business Administration (BBA)

Miltä kuulostaa kansainvälisen bisneksen korkeakouluopinnot kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä?  BBA-tutkinto valmistaa opiskelijoista liiketalouden moniosaajia, jotka hallitsevat alan perustan sekä kriittisen, analyyttisen ja strategisen ajattelun taidon. Opinnoissa opiskellaan niin liikketaloutta, markkinointia ja johtamista kuin kehittämistä ja tietotekniikkaa. 

Valmistuneella opiskelijalla on kattava näkemys kansainvälisesta liiketaloudesta ja kaupanalan osa-alueista. Hän myös ymmärtää globaalin kaupan merkityksen yrityksille, sekä sen erilaiset mahdollisuudet ja uhkat. BBA-tutkinnoissa on mahdollista suuntautua ja erikoistua tiettyihin osa-alueisiin, kuten esimerkiksi tieto-ja viestintätekiikkaan tai organisaatioiden johtamiseen, henkilöstöhallintoon, markkinointiin ja erilaisten palvelujen tuottamiseen. BBA-tutkinto kehittää myös kielitaitoa koko opintojen ajan, mikä parantaa opiskelijan työllistymis- ja jatko-opiskelu mahdollisuuksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. BBA-tutkinto mahdollistaa opiskelun jatkamisen ylemmässä korkeakoulututkinnossa eli MBA:ssa (Master of Business Administration).

BBA-tutkinnon suorittaneet työelämässä

BBA-tutkinnosta valmistunut voi työskennellä lukuisissa kaupan- ja liiketalouden tehtävissä. BBA-tutkinto valmistaa opiskelijoista kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntijoita, joten työllistyminen ulkomaille on suosittua. Työtehtäviä voi olla esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, ostojen, logistiikan tai asiakaspalvelun parissa. Lisäksi opinnot valmistavat myös oman yrityksen perustamiseen, sekä erilaisiin johto-, esimies- ja hallintatehtäviin. Tutkinnon suorittanut voi myös toimia asiantuntijana ja konsultointitehtävissä alaan liittyvissä yrityksissä.

In English

Are you interested in studying global business in a multicultural environment? The BBA degree programme aims at developing global business experts. Students learn to manage the continuous change in the global business field and be sensitive to the possibilities and threats that companies may face. Studies prepares for a successful career in Finnish and international companies. During your studies, you will get a strong overview of all aspects of international trade and business.

BBA programme also allows students to specialize in specific areas, for example marketing, management and human resource management or information technology. The degree also develops student´s practical skills and strategical and analytical thinking.

After graduation, BBAs may work, among other things, in international sales, customer care, marketing, logistics and other international activities. Students will also have the skills needed to become an entrepreneur.


Palaa sivun alkuun

Lähteet: Savonia ammattikorkeakoulu, ammattinetti.fi, bachelorstudies.fi