Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Opiskelu Loimaalla

Opiskelu Loimaalla on aina hyvä vaihtoehto

Loimaa on Varsinais-Suomessa sijaitseva kaupunki, jossa sinua ympäröi yhteisöllisyys ja vilkas elinkeinoelämä. Junamatka Loimaalta Turkuun kestää noin kolme varttia. Opiskelu Loimaalla on hyvä idea, löydä alta koulutuksesi!
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta

Opiskelu Loimaalla on taatusti mukavaa

Loimaalla kukoistaa yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen ja viihtyisä, jossa arki on mukavaa ja leppoisaa. Maaseutukaupunkimaisella Loimaalla viihtyy yli 16 000 loimaalaista. Loimaalta on hyvät kulkuyhteydet muun muassa Tampereen ja Turun suuntaan.

Loimaa on elinvoimainen kaupunki, jossa on monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut. Loimaalla on myönteinen yritysilmapiiri, joten kaupungissa on monipuolisesti eri alan yrityksiä. Kouluttautumismahdollisuudet ovat niin ikään monipuoliset. Harrastusmahdollisuuksia löytyy jokaiselle. 

Vapaa-aika Loimaalla

Loimaa on luonnonkaunis kaupunki, jossa maaseutu on lähellä. Loimaalla on kauniit ulkoilumaastot, jossa voi harrastaa esimerkiksi patikointia tai maastopyöräilyä.

Loimaalla on myös urheiluseuroja, joiden toimintaan on mahdollista lähteä mukaan. Muun muassa lentopallo, pesäpallo ja koripallo ovat Loimaalla suosittuja lajeja.

Ulkoilmassa on hyvä rentouta ja viettää aikaa ystävien kanssa. Loimaan viihtyisissä ravintoloissa ja kahviloissa voi istua iltaa kavereiden kanssa tai yhdessä voi käydä katsomassa urheiluottelua.

Opiskelu Loimaalla

Loimaalla on useita ala- ja yläkouluja. Keskustan tuntumassa on useita kouluja, ja löytyypä niitä hiukan kauempana keskustastakin.

Ammatillista koulutusta Loimaalla tarjoaa Ammattiopisto Novida, joka järjestää myös lukiokoulutusta. Novidassa on mahdollista opiskella normaalien opintolinjojen lisäksi myös urheilu- tai luonnontiedelinjalla, jossa erikoisalaan syvennytään enemmän.

Korkeakouluja ei Loimaalta löydy, mutta hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Loimaalta käsin voi käydä lähipaikkakuntien oppilaitoksissa suorittamassa opintoja. Esimerkiksi 45 minuutin junamatka Turkuun ei ole liian pitkä, jottei Loimaalta voisi käydä siellä opiskelemassa.

Loimaalta löytyy myös työväenopisto ja musiikkiopisto, joiden ansiosta opiskelu Loimaalla on mahdollista myös perus- tai toisen asteen ulkopuolella.

Opiskelu Loimaalla on leppoisaa. Maaseutumainen kaupunki antaa hyvän vastapainon opiskelulle. 


Palaa sivun alkuun

Lähteet: Loimaa.fi, Novida

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia
Työ & palkka

Mitä eri ammatteja on olemassa, ja mitä niissä voi tienata? Entä miten eri aloille voi kouluttautua? 

Tutustu osioon!