🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Liikemies / Liikenainen

Liikemies / liikenainen

Sinusta tuli: Leevi Liikemies tai Linda Liikenainen

Leevi Liikemies ja Linda Liikenainen ovat kiinnostuneita kaupallisesta alasta. He ovat usein myös hyviä matematiikassa ja pitävät organisoinnista ja järjestyksen luomisesta. Kuulostaako tutulta? Mikäli vastasit kyllä, ja olet siis samaa mieltä Studentumin testin kanssa, sopii sinulle ammatillinen koulutus yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalla.

Alan ammatillisia perustutkintoja:

  • Liiketoiminnan perustutkinto

Hae liikemiehelle tai -naiselle sopivia koulutuksia


Liiketalous

Ammattikouluissa talousalan opintoja voi suorittaa kolmivuotisen liiketoiminnan perustutkinnon muodossa. Liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneet merkonomit toimivat liiketaloudellista osaamista vaativissa tehtävissä koulutusohjelmasta riippuen esimerkiksi asiakaspalvelussa, toimistopalveluissa, tietopalveluissa tai taloushallinnossa.

Hae liiketalouden koulutuksia

Markkinointi / Myynti

Markkinointi ja myynti ovat laajoja ja monipuolisia kokonaisuuksia pitäen sisällään monia erilaisia työtehtäviä. Alalla opiskelu on suosittua ja suuntautumisvaihtoehtoja löytyy varmasti mielenkiintosi mukaan.

Kilpailussa menestyminen edellyttää kokonaisvaltaista ja pitkäjänteistä markkinointi- ja myyntiosaamista. Innovatiivisuus ja tekninen osaaminen ovat suomalaisia valtteja mutta markkinointi eli tuotteiden suunnitelmallinen kaupallistaminen sen sijaan unohtuu usein taka-alalle. Ammattimaisella markkinoinnilla ja myynnillä ideat voidaan muuttaa rahaksi.

Hae markkinoinnin ja myynnin koulutuksia


Lukiokoulutus

Vai kiinnostaako sinua lukio-opiskelu? Voit totta kai suorittaa kolmivuotisen lukion ja hakea tämän jälkeen esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon opiskelemaan sinua kiinnostavaa alaa. Mikäli et ole vielä ihan varma tulevaisuudensuunnitelmistasi, saat lisäksi lisää mietintäaikaa hakemalla lukioon. Muistathan myös että suorittamalla kaksoistutkinnon voit suorittaa sekä lukion että ammatillisen perustutkinnon samanaikaisesti!

Hae lukiokoulutuksia


Mainokset