🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Atk-suunnittelija työskentelee tietotekniikkaa käyttävissä yrityksissä ja organisaatioissa kuten oppilaitoksissa tai virastoissa. Atk-suunnittelijat toimivat yleisimmin kehitys- ja ylläpitotehtävissä. 

Atk-suunnittelijan työssä on hallittava suuria kokonaisuuksia, jotka muodostuvat teknisistä, taloudellisista ja inhimillisistä tekijöistä.

Lue lisää ammatista Atk-suunnittelija

Atk-suunnittelija työskentelee tietotekniikkaa käyttävissä yrityksissä ja organisaatioissa kuten oppilaitoksissa tai virastoissa, joissa työpaikat löytyvät esimerkiksi atk-keskuksista tai -osastoista. Tehtävät keskittyvät usein kehitys- ja ylläpitotyöhön. 

Atk-suunnittelijan työssä on hallittava suuria kokonaisuuksia, jotka muodostuvat teknisistä,

Lue lisää ammatista Atk-suunnittelija

Atk-suunnittelija työskentelee tietotekniikkaa käyttävissä yrityksissä ja organisaatioissa kuten oppilaitoksissa tai virastoissa. Työpaikka voi löytyä myös esimerkiksi teleoperaattorin palveluksesta tai tietotekniikan palveluyrityksestä.

Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voi suorittaa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon (datanomi). Osaamisen kartuttua voidaan suorittaa myös tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto. Toisen asteen ammatillisen tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella. 

Ammattikorkeakouluissa voi suorittaa

Lue lisää ammatista Atk-suunnittelija
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Atk-suunnittelija tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
3 391 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Atk-suunnittelija

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 3 391 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset