🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Visuaalisen markkinoijan ja markkinointiassistentin koulutus

28 elo 2013
KYSYMYS
Hei,

Kysyisinkin että mitä eroa on Markkinointiassistentilla ja Visuaalisella markkinoijalla? Mitä, jos opiskelen mark.assariksi ja haluankin sen jälkeen visualistiksi niin kuinka/missä koulutusta järjestetään jne.
Olen siis työssä ja näyttötutkintona suorittaisin. Olen löytänyt vain 2 koulutusta markkinointiassistentiksi kyseilsellä monimuotokoulutuksella joiden kesto on 1v ja hinnat 500-1100e. Onko visuaaliselle olemassa samanpituista koulutusta ja missä mahdollisesti? 1 vuoden kestävä koulutus on juuri sopivan mittainen...

Vastaus

28 elo 2013

Hei Jenni,

Kiitos kysymyksestäsi. Sekä markkinointiassistentti että visuaalinen markkinoija ovat markkinointiviestinnän ammattitutkinnon suorittaneen nimikkeitä. Kyse on siis kahdesta eri suuntautumisvaihtoehdosta. Visuaalinen markkinoija- koulutus painottaa enemmän markkinoinnin visuaalista puolta ja on suunnattu kaupan, tapahtumamarkkinoinnin tai messualalla työskenteleville ja alan työkokemusta hankkineille visuaalisesti lahjakkaille henkilöille.

Esimerkiksi Amiedu Helsingissä järjestää visuaalisen markkinoijan koulutusohjelmaa. Koulutuksen pituudeksi on ilmoitettu 1-1,5 vuotta. Voit lukea lisää tästä ja kysyä tarkempia tietoja suoraan oppilaitokselta. Myös esimerkiksi Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus POKE järjestää Äänekoskella visuaalisen markkinoijan koulutusohjelmaa. Koulutuksen pituudeksi on ilmoitettu 2 vuotta. Voit lukea lisää tästä ja kysyä lisätietoja suoraan oppilaitokselta. Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto puolestaan tarjoaa molempia suuntautumisvaihtoehtoja, lue lisää täältä. Kaikki koulutukset ovat monimuotokoulutuksena ja ne suoritetaan näyttötutkintona.

Onnea sopivan koulutuksen löytämiseen!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi