Teatterikorkeakoulun tanssin koulutusohjelma

25 syys 2013
KYSYMYS
Minua kiinnostaisi Teatterikorkeakoulun Tanssin koulutusohjelma. Minkälaisia taustoja hyväksytyillä opiskelijoilla on? Ovatko kaikki tanssineet vuosikausia jo ennen pääsykokeita, vai voiko kehityskelpoinen ja soveltuva hakija tulla hyväksytyksi vähemmällä kokemuksella? Mitä pääsykokeet pitävät sisällään ja miten niihin kannattaisi valmistautua? - kiitos!

Vastaus

25 syys 2013

Valitettavasti en osaa tarkasti vastata kysymykseesi, mutta uskoisin, että tanssin koulutusohjelmaan hyväksyttyjen taustat vaihtelevat melkolailla. Joku saattaa olla harrastanut tanssia useamman vuoden, kun taas toinen on innostunut siitä esimerkiksi muutama vuosi sitten, mutta käyttänyt aikaa harjoitteluun hieman enemmän.

Rohkaisisin sinua ehdottomasti hakemaan koulutusohjelmaan, vaikka sinulla olisikin mielestäsi vähemmän kokemusta. Tekemällä oppii ja jos suoriudut kuitenkin pääsykokeista, pystyt varmasti opintojen aikana kehittämään tanssitaitojasi vielä lisää.

Tarkempia tietoja pääsykokeesta ja hakuprosessista löydät Teatterikorkeakoulun omilta nettisivuilta teak.fi/tanssi/tietoapaasykokeista.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi