🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Miten opiskelemaan Suomeen?

13 maalis 2014
KYSYMYS
Hei! Onko pääkaupunkiseudulla mahdollista suorittaa kaksoistutkintoa englanniksi? Jos muuttaa ulkomailta Suomeen opiskelemaan, mitä se vaatii?

Vastaus

13 maalis 2014

Hei,

Kiitos viestistäsi. Tarkoitatko kysymyksessäsi kaksoistutkinnolla lukio-opintojen yhdistämistä ammatilliseen perustutkintoon? Lukio-opintoja on mahdollisuus suorittaa Helsingissä englanniksi esimerkiksi Etelä-Tapiolan lukion IB-linjalla, Englanninkielisen koulun lukiossa tai Eiran aikuislukion englanninkielisellä linjalla. Osa Suomen ammattikouluista tarjoaa suomenkielisen koulutustarjonnan rinnalla myös englanninkielistä koulutusta. Muutamia esimerkkejä näistä koulutusvaihtoehdoista löydät täältä.

EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalaiset eivät tarvitse oleskelulupaa Suomeen. Muiden maiden kansalaisten on haettava oleskelulupaa, jos he tulevat opiskelemaan Suomeen yli kolmeksi kuukaudeksi (90 päivää). Voit opiskella 90 päivää ilman viisumia tai oleskelulupaa, jos olet viisumivapaan maan kansalainen.

Suomessa järjestetään runsaasti myös kansainvälisille opiskelijoille suunnattua koulutusta englannin kielellä. Englanninkielisiä koulutuksia voit selata sivustollamme kategorian Studies in English alta.

Tsemppiä koulutuksesi etsintään!

Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi