🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Toisen pääaineen opiskelu

07 helmi 2015
KYSYMYS
Hei,

Olisin kysynyt, onko teillä tietoa, miten pitäii menetellä. Opiskelen itse asiassa jo tällä hetkellä Tampereen yliopistossa johtamiskorkeakoulussa. Pääaineeni on tällä hetkellä ympäristön ja alueiden poliittisuus. Tarkoitukseni on valmistua kesän aikaan. Haluaisin kuitenkin jatkaa opintoja edelleen Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa, mutta pääaineenani julkisoikeus (joka kiinnostaa itseäni enemmän,mutta tein vähän vikavalinnan aikoinaan).

Voinko hakea johtamiskorkeakouluun nyt kevään yhteishaussa (vaikka minulla siis on edelleen tutkinto kesken siellä - syksyllä ei kuitenkaan enää olisi)? Tai onko mitään muuta mahdollisuutta päästä jatkamaan syksyllä toisessa koulutusohjelmassa/pääaineessa? Töitä tuskin on tiedossa, joten välivuottakaan en haluaisi tietysti turhaan tyttömänä pitää.

Kiitokset etukäteen, jos tuohon löytyisi vastaus!

Vastaus

12 helmi 2015

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi! Voit hakea kevään yhteishaussa johtamiskorkeakouluun, sen ei pitäisi vaikuttaa että sinulla on siellä toinen tutkinto kesken. Samana lukukautena alkavasta koulutuksesta hyväksytty hakija sen sijaan voi ottaa vastaan vain yhden opiskelupaikan.

Toinen sinulle mahdollinen vaihtoehto on hakea Tampereen yliopiston erillishaussa. Tämä on mahdollista, jos et valmistu tämänhetkisestä pääaineestasi, toisin sanoen vaihdat Tampereen yliopistossa tieteenalayksikköä. Tarkempaa tietoa hakemisesta löydät Tampereen yliopiston kotisivuilta.

Onnea hakuun!

Terveisin,
Saara
Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi