Valokuvauksen etäopinnot

20 kesä 2016
KYSYMYS
Hei,

voiko missään opiskella valaokuvausta etäopintoina?

Vastaus

20 kesä 2016

Hei,

Kiitos viestistäsi. Studentum.fi:n kautta löytyi kyllä valokuvauksen opintoja, mutta ei valitettavasti suoraan mainintoja etäopiskelujen mahdollisuudesta.  Tutkin hieman asiaa ja valokuvauksen etäopintoja voit suorittaa mm. Helsinki Design Schoolissa (valokuvaajan tutkinto). Heidän valokuvaajan tutkinnostaan sanotaan seuraavaa : 

"Kenelle koulutus soveltuu?

Onko valokuvaus sinulle inspiraation ja luovuuden lähde? Haluatko osaamisen ammattimaisten valokuvien toteuttamiseen? Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinto soveltuu niille, joiden tavoitteena on oppia valokuvauksen tekniikkaa ja tarinankerrontaa. Koulutus soveltuu hyvin myös niille, joiden päämääränä on saada käsitys ja osaaminen monista eri valokuvaamisen osa-alueista sekä niille, jotka haluavat koulutuksen avulla löytää oman mielenkiintonsa kohteen valokuvauksen monipuolisesta kentästä. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa alan kokemusta tai osaamista. Valokuvaajan tutkinto sopii hyvin myös yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville.

Opinnot voi suorittaa myös oman työn ohessa

Valokuvaajan tutkinto toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opintoihin sisältyy 21 lähiopetuspäivää koulun tiloissa. Opintopäivillä opiskelijat saavat etä- eli kotitehtäviä, jotka voit suorittaa omalla ajallasi. Etätehtävät on suunniteltu niin, että ne tukevat ja syventävät opintopäivillä opittua asiaa. Etätehtävät ovat laajuudeltaan kohtuullisia, joten tehtävät voi hyvin suorittaa oman työn tai muun opiskelun ohessa. Tehtäviin saat aina palautteen, jota voit hyödyntää oman osaamisesi kehittämisessä. Monimuoto-opiskelu mahdollistaa opiskelun asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkintoon osallistuvilla tulee olla käytössään oma järjestelmäkamera sekä oma kannettava tietokone.

Kaikki opetus tapahtuu suomen kielellä."

Kannattaa myös tutustua seuraavaan sivustoon, http://www.valokuvaajaksi.fi/valokuvaajaksi/opiskelu/ . Heidän kauttaan löytyy tarkempaa tietoa valokuvauksen opinnoista yleisesti. Suosittelen myös olemaan suoraan yhteydessä Studentum.fi:n kautta valokuvausta tarjoaviin oppilaitoksiin, mahdollisuuksista suorittaa valokuvauksen opintoja etänä. Koulutuskohtaisista esittelyistä löydät yhteydenottopyyntölomakkeet, joilla voit lähettää viestiä suoraan oppilaitoksille.

Toivottavasti vastauksesta oli sinulle apua. Onnea valokuvauksen opintoihisi ja rentouttavaa alkanutta kesää! 

Ystävällisin terveisin,

Heini Studentumilta

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi