Etä- ja verkko-opinnot

Täällä voit lukea kysymyksiä ja vastauksia opiskelun eri aloilta. Toivomme, että osiosta muodostuu arvokas tietopohja sinulle, jolla on kysymyksiä tai muita ajatuksia peruskoulun jälkeiseen kouluttautumiseen liittyen!

Etsi

Viimeisimmät kysymykset aiheesta: Etä- ja verkko-opinnot

Tradenomin koulutus verkossa
Onko missään Tradenomi, liiketalous koulutusta maksuttomana ja verkossa käytynä ja jossa
ei ole valintakoetta?
Vastaus

Hei,

Kiitos viestistäsi. Tradenomiksi opiskellaan suorittamalla alempi korkeakoulututkinto, joihin on aina valintakokeet. Valituksi voi tulla myös todistusvalinnan kautta. Opinnot ovat maksuttomia.

Verkossa järjestettäviä tradenomin koulutuksia voit selata täällä. Voit olla suoraan yhteydessä sinua kiinnostavaan koulutukseen koulutuksen esittelystä löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Ystävällisin terveisin,

studentum.fi

Koodaajan koulutus verkossa
Löytyykö mistään Koodaajan ammattitutkintoa maksuttomana ja verkossa muualta kuin Sasky:stä?
Vastaus

Hei,

Kiitos viestistäsi.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto (Sasky) tarjoaa tosiaan koodaajan koulutusta verkkototeutuksena. Tämä koulutus on tutkinnon osa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta.

Verkossa toteutettavia tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoja löytyy täältä ja alan ammattitutkintoja täältä. Ammattitutkintojen suorittaminen omaehtoisena koulutuksena on usein maksullista, mutta kustannuksiin kannattaa tutustua koulutusten sivuilla.

Lisätietoja koulutuksista voit kysyä suoraan koulutuksen järjestäjiltä koulutusesittelystä löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Ystävällisin terveisin,

studentum.fi 

Suomeksi opiskelu Ruotsissa?
Hei, olen muutama vuosi sitte muuttanut Ruotsiin ja ruotsin kieleni ei ole hyvä. Olisiko mahdollista lukea ammatti suomen kielellä tai saada jonkin laista apua opiskella "huonolla" ruotsilla?
Vastaus

Hei,

Kiitos viestistäsi.

En osaa sanoa, millaisia mahdollisuuksia Ruotsissa on opiskella ammatti suomeksi. Suosittelen ottamaan selvää oman alueesi oppilaitoksista ja kouluttajista, ja katsoa, millaisia vaihtoehtoja heillä on. Ruotsissa on varmasti myös erilaisia koulutuksia ulkomaalaisille Ruotsiin muuttaneille.

Kannattaa tutustua eri mahdollisuuksiin opiskella etänä Ruotsista käsin ja keskustella asioista eri oppilaitosten kanssa Suomessa.

Voit tietysti myös kehittää ruotsin kielen taitoasi myös itsenäisesti. Olemme kirjoittaneet jutun, johon olemme keränneet viisi vinkkiä uuden kielen opiskeluun.

Terveisin,

Aino, Studentum.fi

Näyttää 1-3 kysymystä 40 tuloksesta
1
2
3
4
...
14

Mainokset