Kielimatkat

Täällä voit lukea kysymyksiä ja vastauksia opiskelun eri aloilta. Toivomme, että osiosta muodostuu arvokas tietopohja sinulle, jolla on kysymyksiä tai muita ajatuksia peruskoulun jälkeiseen kouluttautumiseen liittyen!

Etsi

Viimeisimmät kysymykset aiheesta: Kielimatkat

Englannin kielen opintoja kesällä
Järjestetäänkö kesällä englannin lyhyt kursseja aikuisille?
Vastaus

Suosittelisin sinua ottamaan yhteyttä paikkakuntasi kansalaisopistoihin, josko he järjestäisivät englannin kielen kursseja myös kesäisin. Listauksen sivuiltamme löytyvistä kansalaisopistoista löydät täältä.

Toki jos sinulla on mahdollisuus osallistua kielimatkalle, suosittelen sinua lämpimästi ottamaan yhteyttä kielimatkojen järjestäjiin. Listauksen löydät tästä.

Kolmentena vaihtoehtona on avoin yliopisto. Ota ihmeessä yhteyttä koti- tai lähipaikkakuntasi avoimeen yliopistoon, he auttavat sinua varmasti kursseihin liittyvissä kysymyksissä!

Tsemppiä kurssin etsintään! :)

Kielimatka Japaniin
Kuinka paljon maksaa 16-vuotiaan kieliopinnot Japanissa a) 1kk b) 2kk ja c) 3kk?
Vastaus

Heippa!

Sivustoltamme löytyy kaksi kielimatkojen järjestäjää, jotka tekevät kielimatkoja Japaniin.

Lisa! Kielimatkat tarjoaa kielikursseja Fukuokassa, joka on 1,3 miljoonan asukkaan suurkaupunki Japanin rannikolla. Hakija voi valita peruskurssin, intensiivikurssin, tähtikurssin, tähtikurssi plussan tai yksityistunteja. Kielikurssien ryhmät ovat pieniä, 3-7 oppilaan ryhmiä.

Kurssien hinnat vaihtelevat opetuksen intensiivisyyden ja majoituksen mukaan.  Kaksi viikkoa maksaa 969 € - 1 355 € ja neljä viikkoa 1 629 € - 2 899 €. Tarkemmat hinnat löydät täältä.

TR-Kielimatkat järjestää kielimatkoja Naganoon, jossa asuu yli 2,2 miljoonaa asukasta. 4 viikon kurssin kokonaishinta (sisältäen opetuksen, majoituksen ja matkat) on 3250 euroa.

Ystävällisin terveisin,
Studentum.fi

Minne kielimatkalle
Minne kannattaisi lähteä kielimatkalle ja milloin?
Vastaus

Hei,

Kielimatkalle kannattaa lähteä parantamaan kielitaitoa ja tutustumaan uusin kaupunkeihin ja uuteen maahan, ehkä jopa maanosaan. Kielimatkat maksavat jonkin verran, mutta saat teholasta opetusta ja pääset käyttämään kielitaitoasi natiivien kieltenpuhujien kanssa, jolloin opit kieltä tehokkaimmin.

Mieti ensin mitä kieltä haluat opiskella ja minne haluat matkustaa. Puhutuimpia kieliä, englantia, ranskaa ja espanjaa voi opiskella useassa maassa. Kielimatkalle voi lähteä yksinään tai ilmoittautua kaverin kanssa. Jotkin kielimatkojen järjestäjät tarjoavat myös vaihtoehdon opiskella joko täysin suomalaisessa ryhmässä tai kansainvälisessä ryhmässä. Kielimatkoja löydät myös Studentumin hakukoneelta.

Näyttää 1-3 kysymystä 4 tuloksesta
1
2

Mainokset