Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatilliset oppilaitokset

Täällä voit lukea kysymyksiä ja vastauksia opiskelun eri aloilta. Toivomme, että osiosta muodostuu arvokas tietopohja sinulle, jolla on kysymyksiä tai muita ajatuksia peruskoulun jälkeiseen kouluttautumiseen liittyen!


EtsiViimeisimmät kysymykset aiheesta: Ammatilliset oppilaitokset


17 elo 2022
Koodaajan koulutus verkossa
Löytyykö mistään Koodaajan ammattitutkintoa maksuttomana ja verkossa muualta kuin Sasky:stä?

Vastaus

Hei,

Kiitos viestistäsi.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto (Sasky) tarjoaa tosiaan koodaajan koulutusta verkkototeutuksena. Tämä koulutus on tutkinnon osa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta.

Verkossa toteutettavia tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoja löytyy täältä ja alan ammattitutkintoja täältä. Ammattitutkintojen suorittaminen omaehtoisena koulutuksena on usein maksullista, mutta kustannuksiin kannattaa tutustua koulutusten sivuilla.

Lisätietoja koulutuksista voit kysyä suoraan koulutuksen järjestäjiltä koulutusesittelystä löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Ystävällisin terveisin,

studentum.fi 

18 maalis 2022
Koulutuksen alkamisajankohta
Hei. Olen ollut yhteydessä Rauman Winnovaan sillä olen kiinnostunut muutoskoulutuksesta laivasähköasentajaksi. En vain saa sieltä vastausta että koska koulu mahdollisesti alkaisi. Olisiko teistä apua? Kiitos.

Vastaus

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, voit hakea koulutukseen jatkuvassa haussa, jolloin koulun alkamisajankohta on joustava. Voit toki olla uudestaan yhteydessä WinNovaan ja kysyä heiltä koulutuksen seuraavasta alkamisajankohdasta. WinNovan hakupalveluiden puhelinnumero on 044 455 8500.

Toivottavasti heiltä vastataan yhteydenottoosi pian!

Ystävällisin terveisin

studentum.fi

19 elo 2021
Amiksen jälkeen ammattikorkeakouluun?
Haluisin hakea sähköalan perustutkinnon jälkeen ammattikorkeakouluun. Pärjäänkö siellä ilman kakosoistutkintoa?

Vastaus

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Ammatillinen perustutkinto antaa valmiudet hakea ammattikorkeakouluun siinä missä lukiopohjainen koulutuskin. Voi olla, että haet tällöin kouluun pääsykokeen kautta etkä todistusvalinnalla. Kannattaa tutustua kiinnostavien koulutusten sisältöihin netissä. Jos mieleesi herää kysymyksiä, voit kääntyä joko oman oppilaitoksesi opon tai korkeakoulujen hakutoimistojen puoleen. Lisätietoja hakemisesta löydät myös mm. täältä.

Ystävällisin terveisin,

studentum.fi


Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi