🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Proviisorin ylempi korkeakoulututkinto Kuopiossa

23 syys 2017
KYSYMYS
Hei, vastasitte jo aika kattavasti tässä kysymyksessä ( https://www.studentum.fi/Sections/faq/FAQQAA.aspx?questionid=14667&subjectid= ), mutta minulle jäi vielä yksi juttu auki.
Voiko siis Itä-Suomen yliopistoon hakea tuollaiseen proviisorin pf-koulutukseen, sitten kun on valmistunut farmaseutiksi? Jos esim. tekisi töitä vuoden ja sitten hakisi, niin onko mahdollisuudet päästä vain Helsinkiin, vai (takaisin) Kuopioon?

Kiitos!

Vastaus

26 syys 2017

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi!

Itä-Suomen yliopisto ottaa käyttöön proviisorin maisterihaun vuoden 2018 keväällä. Voit siis hakea proviisorin kaksivuotiseen koulutukseen myös Kuopioon ensi keväästä alkaen. Valintaperusteet ja hakuohjeet julkaistaan oppilaitoksen verkkosivulla loka-marraskuussa.

Tietysti jos sinulla on jo opinto-oikeus Kuopiossa proviisorin tutkintoon asti, voit pitää välivuoden opiskelusta, tehdä töitä ja palata sitten takaisin opintojen pariin. Jos opinto-oikeutesi loppuu farmaseutin tutkintoon, voit hakea proviisorin maisteriohjelmiin. Maisteriohjelmiin voit hakea joko suoraan farmaseutiksi valmistumisen jälkeen tai pitää välivuoden.

Tsemppiä opintoihisi!

Terveisin, Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi