🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Sähköasentajaksi työn ohella

24 touko 2018
KYSYMYS
Hei!

Olen toiminut työelämässä tietojärjestelmäasiantuntijana sekä kopiokone-huoltoteknikkona kymmenisen vuotta, mutta olen viimevuosina kiinnostunut yhä enemmän sähköasentamisesta. Olen yrittänyt etsiä koulutusta sähköasentajaksi, jota voisin suorittaa nykyisen työni ohessa.
Mahtaako tämä olla edes mahdollista?

Kiitos!

Vastaus

24 touko 2018

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Sähköasentajaksi voi opiskella useimmissa ammatillisissa oppilaitoksissa. Opinnot on mahdollista suorittaa monimuotoisesti ja opinnot räätälöidään jo hankitun osaamisen perusteella. Työn ohella suoritetettavat opinnot ovat toki mahdollisia, mutta aikataulujen sovittaminen voi olla hiukan hankalaa, jos opinnot on suoritettava päiväopintoina. Iltaopinnot voivat sopia paremmin työn ohella suoritettaviksi. Mahdollisuuksista opiskella työn ohella kannattaa kysellä myös koulutusta järjestäviltä oppilaitoksilta.

Oppisopimuskoulutus on tietysti kohdallasi mahdollinen. Jos nykyisellä työnantajallasi ei ole mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutusta, voi sopivan oppisopimuspaikan löytyessä hankkia sähköasentajan ammattipätevyyden tekemällä jo alan töitä.

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan koulutuksen!

Ystävällisin terveisin,

Aino 

Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi