🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kuvataideakatemia vai TaiK

07 heinä 2010
KYSYMYS
hei, olen paassyt seka taikkiin etta kuvataideakatemiaan taiteen maisteri tutkintoon. En asu suomessa talla hetkella enka ole kaynyt kun kerran kummassakin paikassa (haastatteluss) joten en tunne kovin hyvin kumpaakaan. Haluaisin tietaa enemman koulujen erosta, hyvista seka huonoista puolista.
Kiitos
Haidi

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

hienoa, että olet päässyt molempiin oppilaitoksiin! Molemmat oppilaitokset tarjoavat yliopistotason koulutusta, joten ero on lähinnä koulutusohjelmien tarjonnassa. Tutustu koulutusohjelmatarjontaan alta. Sinun kannattaa miettiä, mikä koulutusohjelma kiinnostaa sinua ja tehdä päätös sen mukaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan molempien oppilaitosten koulutuspisteisiin ja kysyä lisää.

Kuvataideakatemian koulutusohjelmat ovat kuvanveisto, maalaustaide, taidegrafiikka ja tila-aikataiteet. Tila-aikataiteessa voi valita seuraavista suuntautumisvaihtoehdoista: liikkuva kuva, paikka- ja tilannesidonnainen taide ja valokuvataide.

TaiKin koulutusohjelmat ovat seuraavat: elokuvataide, lavastustaide, Game Design and Production, graafinen suunnittelu, valokuvataide, New Media, Sound in New Media, Creative Sustainability, International Design Business Management, kalustesuunnittelu, taideteollinen muotoilu, tekstiilitaide, teollinen muotoilu, tilasuunnittelu, vaatetussuunnittelu ja pukutaide, visuaalinen kulttuuri sekä Creative Business Management.

Lisäksi TaiKin Porin taiteen ja median laitoksella voit suuntautua seuraaviin aineisiin: ePedagogy Design – Visual Knowledge Building, kuratointi ja näyttelypedagogiikka, kuvataide, kuvataidekasvatuksen muuntokoulutus, kuvataidekasvatus ja ympäristötaide.

Taikin palvelupiste HELPPI:

Puh. (09) 470 30507, Gsm 050 342 9758

Sähköposti: opiskelu (at) taik.fi

Kuvataideakatemian palvelupiste:

Puh. (09) 680 33 20, fax (09) 680 33 260

kanslia (at) kuva.fi

Onnea opintoihisi!

Kesäterveisin,

Studentum

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi