Ohjelmistotekniikka

11 maalis 2011
KYSYMYS
Miten opiskelemaan ohjelmistotekniikkaa? Mitä tukia saa ja kuinka? Kuinka tällä alalla työllistyy yli 45v mies? Missä sijaitsisi Espoon opiskelupaikka, ja olisiko tämä kokopäivä opiskelua, ei iltaisin?

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

Metropolia ammattikorkeakoulu tarjoaa tietotekniikan aikuiskoulutusta, jossa voi erikoistua ohjelmistotekniikkaan Espoossa tai tietoverkkotekniikkaan Espoossa ja Helsingissä. Hakuaika loppuu 12.4.2011. Voit kysyä lisää koulutuksen toteuttamisesta suoraan Metropoliasta. He tietävät myös työllistymismahdollisuuksista.

Voit myös kysäistä nuorten ohjelmistotekniikan koulutusta tarjoavista oppilaitoksista jos he tarjoaisivat koulutusta myös aikuisopintoina, esimerkiksi Lahden ammattikorkeakoulusta

Nuorten koulutus järjestetään yleensä kokoaikaisina päiväopintoina kontaktiopetuksessa kun aikuiskoulutus on yleensä monimuotokoulutusta, jossa on enemmän etätehtäviä ja verkko-opetusta tai työssä tapahtuvaa opetusta.

Löydät tietotekniikan aikuiskoulutuksia lisää Studentumin hakukoneelta sekä ohjelmistotekniikan koulutuksia, jotka ovat tosin kontaktiopetuksena järjestettäviä nuorten koulutuksia tällä hetkellä.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi